2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostim se loučila se soutěží ve velkém. Suchohrdly jim ale vítězství nedopřály


Branky


1

Hostim se sobotním zápasem loučila s Okresním přeborem a s týmem ze Suchohrdel dokázala vybojovat remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci vytvořili skvělou atmosféru

Pro tým Hostimi bylo utkání se Suchohrdly nejen loučením s letošní sezonou, ale i s Okresním přeborem. Minimálně na rok totiž sestupují do III.třídy. Domácí fanoušci proto přišli v hojném počtu a rozhodli si zápas užít. Náladu jim nezkazilo ani počasí, kdy během zápasu několikrát vydatně zapršelo.  

 

Do vedení šly jako první Suchohrdly po krásné střele Petra Felcana. Hostim však bojovala ze všech sil a Pavel Kapitán dvěma zásahy otočil skóre ve prospěch domácích.

Promarněné šance

 

Ve druhém poločase byli aktivnější hráči Suchohrdel a jejich snaha vedla k vyrovnání v 80. minutě gólem Lukáše Jakuba. Domácím se několikrát povedlo dostat do velkých příležitostí, ale ani únik tří hráčů na jednoho proměnit nedokázali. Utkání tedy skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Suchohrdly
Michael Glazer: „Na nás šlo vidět, že už potřebujeme pauzu a doléčit zranění. Soupeři patří poděkovat za předvedenou hru, kdy chtěli hrát fotbal a přeji at se jim daří v nové sezóně."



Sestavy


Hostim
R. Šálek [-] - D. Karásek [-] (67. F. Holubec [-] ) - M. Petříček [-] , P. Moškvan [-] , M. Svoboda [-] , M. Karásek [-] , A. Pisařovic [-] , M. Petříček [-] (49. S. Horák [-] ) , L. Lauš [-] - T. Válek [-] , P. Kapitán [-]

TJ Suchohrdly
F. Holiš [-] - R. Wieczorek [-] - M. Tapšík [-] , L. Kugler [-] , L. Jakub [-] , M. Glazer [-] , P. Felcan [-] , P. Štancl [-] , M. Koníček [-] (41. F. Kroupa [-] ) , Z. Pospíšil [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 6. M. Petříček .
Hráči zápasu: P. Kapitán - P. Štancl .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: PEŇÁZ Václav - PETRUCHA Martin, TAFLÍŘ Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů