Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášterec na domácí půdě nezaváhal


Branky


2

Ve 25. kole přivítal Klášterec na domácí půdě celek z Dolního Třešňovce. Góly padali hlavně ve druhém poločase. A jelikož více gólů vstřelil domácí Klášterec. Zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté více šancí, domácí více gólů

Do začátku utkání vstoupili aktivnější hostéz Třešňovce. Dokázali si vytvořit několik nebezpečných šancí. Žádnou z nich však neproměnili. A tak to byli domácí, kteří si do poločasové přestávky odnesli jednogólový náskok. To, když v 6. minutě unikl hostující obraně Sabota a otevřel skóre ve prospěch svého týmu.1:0 Třešňovec si dokázal vypracovat ještě několik nebezpečných šancí, ale Klášterec svou bojovnosti nápor ustál a mohl si do přestávky odnést jednogólový náskok.

Domácí přestříleli svého soupeře

Druhý poločas pokračovali hosté ve svojí aktivitě. V 55. minutě byli odměněny gólem. Když po úniku domácí obraně vyrovnává hostující Komárek. 1:1 Hosté diktovali tempo hry, svojí herní převahu ale využít tolik nedokázali. A tak se opět radovali domácí. Když si v 66. minutě našel míč po rohovém kopu Nekoranec a poslal domácí opět do vedení. 2:1 V 75. minutě hostující Štarman střílí gól z půlky hřiště. Když využil nepozornosti domácího brankáře. 2:2 Konec zápasu patřil ale domácím Fišerům. Nejprve v 84. minutě zakončil krásnou individuální akci Michal Fišer a Klášterec opět vedl. 3:2 V 90. minutě ještě střelou z vápna upravil na konečných 4:2 Patrik Fišer.



Sestavy


Klášterec nad Orlicí
K. Jireš [-] - P. Sabota [-] (90. L. Fišer [-] ) , D. Šroler [-] (77. J. Franěk [-] ) - P. Michalička [-] , F. Hebr [-] , P. Fišer [-] , J. Bříza [-] , Š. Nekoranec [-] , Z. Rous [-] (46. O. Nečas [-] ) , M. Fišer [-] , J. Králík [-]

Dolní Třešňovec
R. Nový [-] - M. Lochman [-] , R. Zuch [-] , L. Hajzler [-] , M. Borovský [-] , M. Netek [-] , D. Vávra [-] , D. Kopecký [-] , D. Komárek [-] , M. Štarman [-] , J. Jirásek [-]

ŽK: 60. M. Lochman , 81. M. Netek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VŠETIČKA Vlastimil - ŠIMKO Petr, BARTOŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích