Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 12:00

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ústeckém derby Černovír deklasoval Libchavy a pojistil si tak páté místo.


Branky


8. V. Novák , 11. M. Fater , 14. M. Bechynka , 15. D. Hartman , 32. M. Bechynka , 43. V. Novák , 51. P. Petscher - 90. P. Síč (p.)
3

Ve 26. kole zajížděla Libchavská rezerva na hřiště do Ústí nad Orlicí, kde se střetla s domácím Černovírem. Domácí celek úplně deklasoval Libchavy a zajistil si tak páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích

Zápas dvou místních týmů měl jednoznačný průběh. Hosté vzdorovali pouze 15minut, poté otevřel skóre Hartman a poslal Černovír do vedení. Po pulhodině hry už to bylo 2:0 po přesném zásahu Bechynky. V závěru poločasu měli hosté příležitost zahrávat pokutový kop, který ale bravurně zneškodnil domácí brankář Kalousek. Nedáš, dostaneš se hned záhy potvrdilo, když do šatny upravil na 3:0 Novák.

Pokračování nadvlády domácích

Jak první poločas skončil, tak druhý začal a už v 51' zvýšil na 4:0 Petscher. Tlak domácích nadále pokračoval, a když si Bechynka s Novákem připsali své druhé góly, vedl už Černovír 6:0. Sedmou trefu přidal po přesné dorážce Fater. V uplném závěru byla vidět málo vídaná věc, a to když se domácí hráč občerstvoval a poté s lahví v ruce se snažil zasáhnout do hry. Toho si všiml hlavní sudí Kerhát a nařídil druhý pokutový kop. Ten už proměnil hostující Síč a kosmeticky tak upravil konečné skóre zápasu na 7:1. Černovír tak oplatil soupeři porážku z prvního derby, na domácí půdě nenechal nic náhodě a ukázal, že se s ním v přístí sezóně bude muset počítat v boji o ty nejvyšší příčky.



Sestavy


TJ Sokol Černovír
P. Kalousek [-] (57. L. Kroulík [-] ) - D. Hartman [-] (65. M. Grund [-] ) , M. Bechynka [-] , P. Petscher [-] (69. J. Zahradník [-] ) , S. Rejda [-] , V. Novák [-] , M. Fater [-] , O. Ferkl [-] (69. J. Dostál [-] ) , M. Svatoš [-] , O. Ježek [-] , M. Plíva [-]

TJ Sokol Libchavy B
D. Fišer [-] - P. Čeman [-] , P. Honz [-] , B. Pražák [-] , M. Němeček [-] (89. P. Síč [-] ) , J. Pulkrábek [-] , R. Kalous [-] (46. M. Chejnovský [-] ) , J. Adamec [-] (69. F. Sychra [-] ) , M. Abrahám [-] , T. Čada [-] , Š. Kolář [-]

ŽK: 50. D. Hartman , 75. S. Rejda , 84. M. Bechynka , 90. V. Novák - 52. J. Pulkrábek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Derby nezná favorita, po podzimní výhře Libchavského Béčka, věřím v odplatu a výhru "domácích" - viděl bych to na 3:2