2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávka nabídla překvapivou remízu


Branky


21. Š. Myslivec , 30. D. Landa - 36. M. Kopic , 48. M. Kopic
9

V předehrávce 26. kola hostila doma poslední Stráž první Rynoltice. Podzimní vzájemný zápas vyhrály Rynoltice jednoznačně 10:1. Stráž ale dokázala v odvetě znechutit rynoltickým páteční večer. Oba týmy si totiž z tohoto zápasu odnášeji "pouze" jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Myslivec

První poločas patřil domácím. Byli o něco lepší než jejich soupeř. Herně se jim dařilo a Rynoltice tak rychle zjistily, že je nečeká jednoduchý zápas. Prvním střelcem zápasu byl v 21. minutě Štěpán Myslivec a domácí Stráž šla do vedení. O devět minut později se povedlo vstřelit branku také Danielu Landovi a domácí se mohli radovat z dvoubrankového vedení. Hostující celek dokázal ještě před odchodem do šaten snížit. Ve 36. minutě se trefil Martin Kopic. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 z pohledu Stráže nad Nisou.

Rychlé srovnání skóre

Do druhé půle naopak vlétly Rynoltice, které nechtěli připustit překvapení. Stráž měla od první minuty plné ruce práce při bránění rynoltických útoků. Domácí defenzíva povolila ve 48. minutě. To svým druhým gólem srovnal skóre Martin Kopic. Do konce zápasu měly Rynoltice smůlu, jelikož nastřelily tři tyče. Také se proti nim vyzdvihl svými zákroky domácí brankář Stanislav Černý, který několikrát zamezil inkasování. Zápas tedy skončil 2:2 a poslední Stráž tak překvapivě obrala favorita o body.



Sestavy


Stráž n.N. B
S. Černý [-] - Š. Myslivec [-] , T. Ištok [-] , P. Horáček [-] , J. Bartoš [-] , J. Havlíček [-] (71. L. Oberreiter [-] ) , P. Werner [-] , D. Landa [-] , T. Benda [-] , P. Dostál [-] , M. Škvor [-]

Rynoltice
J. Vacek [-] - L. Bláha [-] , D. Moravec [-] , M. Kopic [-] (67. T. Vacek [-] ) , A. Ryšavý [-] (46. O. Karásek [-] ) , M. Švarc [-] (64. K. Rudolf [-] ) , M. Tvrzník [-] (80. J. Dvořák [-] ) , V. Zelený [-] , M. Peřina [-] , T. Dobrovolný [-] , L. Dospěl [-]

ŽK: 70. J. Havlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dědek Tomáš - KADLEC Lukáš, EXNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Vyhrajeme (Rynoltice) jednoznačně. Bude to 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů