M. Škopek 36.
D. Holas 52. (vl.)
2:2
(1:1)
21. M. Hozák
77. J. Šenberk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas mezi Vratislavicemi a Hlavicí skončil remízou


Branky


36. M. Škopek , 52. D. Holas (vl.) - 21. M. Hozák , 77. J. Šenberk (p.)
3

Jak Hlavice, tak i domácí "Béčko" Vratislavic nastoupily do prvního utkání po zimní pauze. Oba týmy chtěly zhodnotit co nejvíce zimní přípravu a odnést si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly po chybách na obou stranách

Zápas začal lehce chaoticky. Vratislavice se snažily hrát kombinačně, Hlavice zase preferovaly taktiku nákopů. Na obou stranách ale bylo vidět, že se celky potřebují sehrát. První branka přišla ve 21. minutě. Brankář Vratislavic smolně nahrál na vápno Martinu Hozákovi, který neváhal a vstřelil první gól zápasu. Na druhé straně přišla také chyba. Ve 36. minutě váhal stoper Hlavice tak dlouho s rozehrávkou, až ho Marek Škopek obral o balón a propálil brankáře. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

Penalta zařídila Hlavici bod

Ve druhém poločase byla hra opět vyrovnaná. V 52. minutě přišel pro Hlavici nešťastný odraz. Obránce Daniel Holas si srazil centr z levé strany do vlastní sítě. Domácí šli tedy do vedení 2:1. S Hlavicí to začalo vypadat zle, ale díky závěrečnému tlaku si došli hráči pro penaltu. Na pokutový kop se postavil Josef Šenberk, který jasně proměnil. Zbytek zápasu byl ve znamení šancí na obou stranách. Koncem zápasu se začaly u některých hráčů projevovat křeče. Zápas skončil zaslouženou remízou 1:1. Oba týmy si tedy odnášejí bod.



Sestavy


Vratislavice B
O. Serhieiev [-] - M. Škopek [-] , O. Vaynahiy [-] (69. J. Hlava [-] ) , T. Strauss [-] (29. N. Kavetskyi [-] ) , R. Komárek [-] (56. D. Jakubec [-] ) , M. Pyvovar [-] , D. Dašek [-] , T. Jílek [-] , P. Jonák [-] , D. Vlk [-] , L. Koula [-]

Hlavice
J. Vlasatý [-] - M. Musil [-] (69. M. Borč [-] ) , J. Švarc [-] , J. Šámal [-] , M. Hozák [-] , J. Najman [-] , J. Šenberk [-] (60. P. Chladný [-] ) , D. Holas [-] , V. Altman [-] , J. Šenberk [-] , V. Ulrych [-]

ŽK: 91. D. Dašek - 91. V. Ulrych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYSLIVEC Štěpán - EXNER David, PRŮŠEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů