1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 13:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý boj o lídra soutěže skončil remízou!


Branky


4

21. kolo nám přineslo souboj "B-týmů" Vesce a Rozstání. Šlo jednoznačně o šlágr kola, jelikož oba týmy měly shodně bodů a držely se na prvním místě v tabulce. Byl to tedy přímý boj o lídra soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovní přestřelka na konci poločasu

První minuty byly ve znamení obléhání branky Rozstání Vescem. Tento tlak vedl ke gólu Vojtěcha Müllera ve 23. minutě. Branka padla po tom, co Müller využil problémů v rozehrávce Rozstání. Vzal obráncům míč a utíkal na bránu hostujícího celku. Vesec B šel do vedení 1:0. Ve 40. minutě přišel roh Rozstání. Po následné hlavičce skončil míč v bráně Vesce B. Byl ale odmáván ofsajd. Následoval něco, co do fotbalu nepatří. Slovní přestřelka mezi Lukášem Kořínkem a Romanem Passianem, která se táhla několik minut. Rozhodčí ale nevytáhl žlutý kartónek ani po tom, co Passian strčil do Kořínka. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí Vesec B.

Penalta pro Rozstání B!

Druhá půle byla především boj o střed hřiště. V 64. minutě, po zbytečném zákroku Müllera ve veseckém vápně, byla nařízena penalta. Tu proměnil Jakub Šesták a bylo vyrovnáno! Zápas se již za tohoto stavu dohrál. Ze šlágru kola si ani jeden tým neodnesl plný počet bodů a oba celky berou zaslouženou remízu.



Sestavy


Vesec B
M. Němec [-] - J. Čížek [-] , J. Čejchan [-] , M. Vrabec [-] , J. Pavlů [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , J. Valenta [-] , V. Málek [-] , F. Schmidbauer [-] , L. Kropáček [-] , V. Müller [-] , L. Kořínek [-]

TJ Sokol Rozstání B
J. Vrábel [-] - P. Kareš [-] , T. Bulíř [-] , M. Chytrý [-] - R. Maňák [-] (59. T. Honzejk [-] ) , R. Passian [-] , F. Grujoski [-] , J. Holubek [-] (72. J. Říha [-] ) - J. Šesták [-] , J. Aubrecht [-] , J. Hrubeš [-] (46. J. Kozák [-] )

ŽK: 78. L. Kořínek - 33. J. Holubek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - BOBEK David, LINKE Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: František Chudoba
Tip experta: výhra domácích

Jasný šlágr kola! Předpokládám, že když se hraje v neděli, tak si oba týmy přivedou borce z "A-týmů" Tipuji 4:2 pro Vesec B.

Tip: výhra hostů