4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vesec B se po výhře nad Chotyní stává lídrem soutěže!


Branky


3

V uplynulém víkendu vyzval Vesec B doma Chotyni. Ta chtěla napravit dva předešlé vzájemné zápasy, kdy prohrála s Vescem 1:5 a 1:4. Domácí Vesec B se chtěl naopak osamostatnit na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vesec B si vypracoval v první půli dostatečný náskok

Hřiště, které bylo ve skvělém stavu, nahrávalo více fotbalovějšímu týmu. Tím je tento rok Vesec B. Chotyně chtěla na domácí vlétnout, i tak ale kralovali hřišti spíše domácí hráči. Hosté se dostali během poločasu ke třem brejkům. Víc toho ale nezmohla. V 16. minutě hodil Schmidbauer rychlý aut na Braunera, který mu balón sklepl na nohu. Schmidbauer poté centroval do vápna, kde míč našel Čížka, který ještě posunul zpět na Tomáše Braunera. Ten uklízel do prázdné brány. O minutu později přišel křižný balón na Jaroslava Čížka, který zpracoval a střelil vystřelil na vzdálenější tyč. Vesec rázem vedl o dvě branky. Ve 33. minutě nahrával Málek ve vápně Tomáši Braunerovi, který vstřelil do šibenice. Před koncem poločasu se kopal ještě pokutový kop. Čížek byl faulován ve vápně a k penaltě si stoupnul Tomáš Brauner. Ten se pokusil zahrát pokutový kop po vzoru Antonína Panenky. Jeho penalta se nesetkala s úspěchem. O to lepší měl dorážku, kterou završil hattrick. Favorizovaný Vesec B si vypracoval v první půli náskok 4:0.

Druhý poločas se už spíše dohrával

Druhá půle moc vzrušení nepřinesla. Chotyně působila lehce odevzdaným dojmem a Vesec se snažil zápas dohrát. Ani jeden tým si nevypracoval vyložené šance a skóre zůstalo nezměněno. Díky bodové ztrátě Rozstání B, která přišla ve Zdislavě, se Vesec B po vítězství 4:0 osamostatňuje na první příčce tabulky.



Sestavy


Vesec B
M. Němec [-] - F. Schmidbauer [-] , J. Čížek [-] , M. Vrabec [-] , J. Čejchan [-] , J. Valenta [-] , T. Brauner [-] , V. Málek [-] (46. D. Nyč [-] ) , T. Macháček [-] (64. J. Veverka [-] ) , L. Kropáček [-] , V. Müller [-]

Chotyně
A. Kureš [-] - M. Novotný [-] (67. A. Marek [-] ) , V. Kolínský [-] , J. Řehák [-] , F. Marek [-] - L. Belko [-] , A. Konrád [-] , M. Engel [-] , T. Dittrich [-] , M. Marek [-] - L. Ráž [-] -

ŽK: 45. M. Engel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Štěpán Cvejn
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 6:0 pro Vesec B.

Tip: výhra hostů