1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratislavice B se radují z výhry nad Hlavicí!


Branky


76. Z. Mikeš - 39. M. Škopek , 50. J. Hlava , 65. I. Benca
3

Hlavice tento víkend hostila "Béčko" z Vratislavic. Šlo o souboj dvou sousedů v tabulce i přes to, že je dělilo sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavička Škopka poslala Vratislavice do vedení

Domácí se snažili hrát na svá rychlá křídla. Na tyto hráče směřovala většina jejich nákopů. Vratislavicím dělal problém především Jakub Šenberk, který zaměstnával jejich obranu z levé strany. Defenzíva hostujícího celku zvládla jeho pokusy zachytávat k žádnému většímu ohrožení branky nedošlo. Po jedné nepřehledné situaci se Hlavice dostala do šance. Její pokus ale skvělým zákrokem zneškodnil brankář Serhieiev. Vratislavice se snažily hrát kombinačně po zemi. Nerovný terén jim ale vůbec nepomáhal. Hosté se ujali vedení ve 39. minutě. Centr ze standartní situace si ve vápně našel Marek Škopek. Ten uklidil míč hlavou do sítě. Do šaten odcházely Vratislavice s jednobrankovým vedením.

Hlavice dokázala pouze snížit

Ve druhé půli byli hosté v kombinaci úspěšnější. Drželi více balón na kopačkám a domácí se moc do ničeho nedostali. Hlavici docházely síly možná i kvůli náročnému stylu hry, který praktikovala. V 50. minutě zahrávala domácí rohový kop. Míč se dostal ke Škopkovi z Vratislavic, který utekl po lajně a přihrávkou do předbrankového prostoru našel Jiřího Hlavu. Ten krásnou střelou propálil gólmana. V 65. minutě utekl Strauss po levé straně. Svojí přihrávkou našel Ivana Bencu, který poslal míč do protipohybu brankáře Hlavice. Hosté vedli 3:0. Vratislavice byly stále pozičně lepším týmem. V 76. minutě z úniku snížil Zdeněk Mikeš. Tato branka ale neměnila nic na tom, že si Vratislavice B odvážejí z Hlavice plný počet bodů po výhře 3:1.



Sestavy


Hlavice
J. Vlasatý [-] - J. Šámal [-] , M. Hozák [-] , J. Šenberk [-] , D. Holas [-] (46. J. Zejbrlík [-] ) , J. Najman [-] (76. J. Švarc [-] ) , M. Musil [-] (34. M. Borč [-] ) , J. Šenberk [-] , V. Altman [-] , J. Arlt [-] , V. Ulrych [-] (73. J. Vaníček [-] )

Vratislavice B
O. Serhieiev [-] - J. Hlava [-] , M. Škopek [-] (71. P. Jonák [-] ) , N. Abdumannabov [-] (57. I. Benca [-] ) , T. Strauss [-] , M. Pyvovar [-] , M. Scerban [-] (46. N. Kavetskyi [-] ) , T. Jílek [-] , J. Schovanec [-] , D. Jakubec [-] , L. Koula [-]

ŽK: 71. J. Zejbrlík - 83. P. Jonák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠNÝDL Radovan - KADLEC Lukáš, ROLF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Štěpán Cvejn
Tip experta: výhra hostů

Vratislavice B dokáží porazit Hlavici. Bude to 0:2.

Tip: výhra hostů