Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení ve III. třídě! Poslední Zdislava zaskočila první Rozstání B!


Branky


3

Do Zdislavy zavítalo toto kolo "béčko" Rozstání. Šlo o střetnutí posledního s prvním. Na papíře to vypadalo na relativně jednostrannou záležitost. Fotbal je ale krásný v tom, že se v něm nedá nic předpokládat. Někdy se tedy může odehrát i nějaké to překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl skvělé tempo

Zdislava šla do zápasu po ztrátě bodů s Vratislavicemi B zdravě namotivována. Rozstání se zase pokoušelo odpoutat od Vesce B a osamostatnit se tak na prvním místě. Podobně jako ve Vratislavicích se i v tomto zápase pokoušela Zdislava o rychlou akci hned v úvodu. Rozdílem ale bylo, že finální střela neskončila v síti. Zápas se hned od první minuty hrál ve výborném tempu. Diváky musel zápas bavit. První branku vstřelili hosté v 8. minutě, když při rohovém kopu zůstal stát ve vápně osamocený Jan Čihula. Ten nádherně trefil odražený míč a Rozstání se mohlo radovat z první branky. Jejich vedení ale netrvalo dlouho. V 15. minutě se trefil střelou z dálky Šimon Houdek a Zdislava se mohla těšit z vyrovnání. Domácí touto brankou ještě více ožili a rvali se o každý míč. Naopak hosté působili zaskočeným dojmem. Ve 38. minutě proběhlo vynucené střídání na straně Rozstání, když musel zraněného Ulricha střídat Maňák. Do konce první půle branka nepadla. Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Houdek završil hattrick!

Druhý poločas byl otevřený. Body visely ve vzduchu a oba týmy o ně chtěly bojovat. Do vedení poslal domácí opět Šimon Houdek a domácí tým začal mít v zádech hlasitější podporu těch pár příznivců, kteří na zápas dorazili. V 58. minutě zvýšil na 3:1 střelou z levé strany Josef Juna. Domácí byli v euforii. Nohama na zem je ale dostal rychle inkasovaný gól. Na rozdíl jedné branky snížil Jakub Aubrecht, který se dobře obtočil okolo domácího obránce a zvládl úspěšně zakončit. Jako skvělý žolík se osvědčila zdislavská posila z Indie Kiran Sivakumar. Ten skóroval v 82. minutě po tom, co byl na hřišti osm minut a přiblížil tak svůj tým k vysněnému vítězství. V 87. minutě završil hattrick Šimon Houdek a stvrdil tak překvapivé vítězství Zdislavy nad Rozstáním B.



Sestavy


Zdislava
M. Durdis [-] - M. Jeslínek [-] (46. V. Duda [-] ) - Š. Cvejn [-] , J. Juna [-] - - M. Starkov [-] , F. Ditrich [-] , J. Roztočil [-] (77. J. Pěnička [-] ) , P. Mičán [-] , Š. Houdek [-] , R. Souček [-] , D. Kühr [-] (74. K. Sivakumar [-] )

TJ Sokol Rozstání B
P. Paldus [-] - M. Chytrý [-] - J. Holubek [-] (58. L. Hajský [-] ) , R. Passian [-] , F. Grujoski [-] - J. Šesták [-] , J. Aubrecht [-] , J. Hrubeš [-] - M. Jäger [-] (51. T. Honzejk [-] ) , V. Ulrich [-] (38. R. Maňák [-] ) , J. Čihula [-]

ŽK: 64. L. Hajský .
Počet diváků: 52.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Štěpán Cvejn
Tip experta: výhra domácích

Zdislava překvapí. Tipuji 2:1.

Tip: výhra hostů