4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratislavice B si dokázaly poradit s Václavicemi


Branky


4

V uplynulém kole zavítaly Václavice do Vratislavic, kde vyzvaly místní "B-tým". Vratislavice na jaře ještě neprohrály. Jejich soupeř z Václavic si zatím odnesl z jarních zápasů pouze jeden bod. Poslední vzájemné utkání dopadlo lépe pro Vratislavice B, které vyhrály ve Václavicích 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Škopka

Vratislavice se v zápase snažili tradičně o nějakou kombinaci. To se jim ale ne vždy dařilo. Václavice se pokusily o nákopy, které nebyly úplně úspěšné. Ve 13. minutě dostal Marek Škopek balón do vápna a propálil gólmana Václavic. Domácí vedli 1:0. Ve 40. minutě dostal opět Marek Škopek přihrávku do samostatného úniku. Jeho únik, téměř od půlky hřiště, skončil brankou. Hosté se snažili orodovat o ofsajd. Po konzultaci s hlavním rozhodčím byl ale gól uznán a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Vaynahiy skóroval dvakrát!

Druhá půlka byla více v režii domácích a na hostech byla znát únava. V 59. minutě se Nurmuhammad Abdumannabov krásně prokličkoval obranou Václavic a před prázdnou brankou našel Oleksandra Vaynahiye. Ten se v předbrankovém prostoru nemýlil. Václavice opět reklamovaly ofsajd, jejich pokus se ale nesetkal s úspěchem. V 62. minutě dostal Oleksandr Vaynahiy pěkný pas za obranu od Marka Procházky. Udělal kličku brankáři a poté dostával míč do prázdné brány. I přes stížnosti na bolavou nohu dal tak druhý gól. Do konce poločasu už žádná branka nepadla a Vratislavice B si tak připsaly jednoznačnou výhru 4:0 nad Václavicemi.



Sestavy


Vratislavice B
O. Serhieiev [-] - O. Vaynahiy [-] (66. J. Hlava [-] ) , M. Škopek [-] , M. Scerban [-] (53. J. Vacek [-] ) , T. Strauss [-] , N. Abdumannabov [-] , I. Benca [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Schovanec [-] , D. Vlk [-] , D. Jakubec [-] , L. Koula [-]

Václavice
Š. Šedivý [-] - J. Tříska [-] (63. P. Volman [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Kovács [-] , O. Korolov [-] , J. Hanic [-] (85. T. Housa [-] ) , D. Klenovič [-] , P. Kopecký [-] , J. Čaj [-] , M. Hiža [-] (63. P. Špirko [-] ) , M. Chmelík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - ROUBAL Jan (N), OTTL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Filip Dittrich
Tip experta: remíza

Bude to remíza 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích