3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy kopaly penalty, výhru ale bere Chotyně!


Branky


4

Odehrání samotného zápasu bylo v ohrožení. Václavice apelovaly na přesunutí utkání. Domácí jim ale nevyhověli a Václavice nakonec dorazily ve čtrnácti lidech a zápas se tak mohl odehrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatraktivní fotbal!

Nebylo to moc pohledné utkání. Václavice nehrály atraktivní fotbal a Chotyně, která se sešla v plné sestavě, se hře hostujícího celku přizpůsobila. Nikdo by se nedivil, kdyby Chotyně vedla o několik branek už v první půli. Spálili mnoho tutových šancí a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Penalty na obou stranách!

Chotyně přecejen ukázala ve druhé půli, že má větší kvalitu než její soupeř. V 69. minutě otevřeli skóre domácí. Šťastným střelcem byl Aleš Konrád. O pět minut později kopali domácí penaltu, kterou proměnil dvoubrankový střelec Konrád! Právě penalty jsou jednou z hlavních zbraní Chotyně, jelikož z nich střílí tak polovinu branek. O minutu později odkopával obránce Václavic balón. Nastřelil Lukáše Ráze, od kterého se míč odrazil přímo do šibenice! Bylo to 3:0! Václavice vstřelily v 80. minutě alespoň jednu branku, když proměnil penaltu Jiří Svoboda. Chotyně se tak může radovat z vítězství 3:1!



Sestavy


Chotyně
A. Kureš [-] - J. Řehák [-] , M. Novotný [-] (66. L. Ráž [-] ) , F. Marek [-] (75. F. Chudoba [-] ) , V. Kolínský [-] - T. Dittrich [-] , A. Konrád [-] (85. J. Válek [-] ) , L. Belko [-] , M. Marek [-] - J. Kolínský [-] (85. T. Pekárek [-] ) , M. Engel [-] -

Václavice
Š. Šedivý [-] - J. Svoboda [-] , J. Tříska [-] , M. Kropáček [-] , J. Kovács [-] (70. T. Housa [-] ) , P. Kopecký [-] (2. P. Volman [-] ) , D. Klenovič [-] (48. P. Špirko [-] ) , J. Jiřišta [-] , M. Chmelík [-] , J. Hanic [-] , M. Hiža [-]

ŽK: 64. J. Kolínský , 79. V. Kolínský - 55. P. Volman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EXNER David - URBAN Roman (N), KRAUS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů