4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozstání B slaví, Hlavice musí zkousnout porážku!


Branky


30. J. Šesták , 64. R. Passian , 71. R. Passian (p.) , 88. D. Musil - 7. J. Švarc
4

Uplynulé kolo patřilo také zápasu Rozstaní B, které hostilo Hlavici. První vzájemné utkání skončilo lépe pro Rozstání, které vyhrálo 3:1. Druhý vzájemný duel byla naopak demolice ze strany Hlavice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkné akce přinesly branky

Hlavice se dostala do vedení už 7. minutě. To na konci pěkné akce stál Jan Švarc, který úspěšně zakončil. Rozstání se snažilo vyrovnat. Jejich snaha přinesla ovoce ve 30. minutě, kdy srovnal Jakub Šesták. Do konce půle jsme branku neviděli a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Tři góly domácího celku!

Ve druhé půli byla znát větší kvalita širšího kádru Rozstání B. Zároveň se začala projevovat únava na straně hostujícího celku. Z toho plynuly tři branky, které Hlavice v druhém poločase inkasovala. Nejdřív se v 64. minutě prosadil Roman Passian. Ten stejný hráč proměnil také penaltu v 71. minutě. Na konečných 4:1 pro domácí upravoval v 88. minutě Dominik Musil. Hlavici také nepomohlo to, že neproměnila minimálně čtyři tutovky. Musí tedy zkousnout porážku 1:4 s "B-týmem" Rozstání.



Sestavy


TJ Sokol Rozstání B
P. Paldus [-] - M. Jäger [-] , J. Holubek [-] , J. Čihula [-] - R. Passian [-] , J. Šesták [-] (34. J. Říha [-] ) , F. Grujoski [-] , P. Kysela [-] - J. Aubrecht [-] , J. Hrubeš [-] - D. Musil [-]

Hlavice
D. Rubáš [-] - J. Švarc [-] , M. Hozák [-] , Z. Mikeš [-] , J. Najman [-] , J. Švarc [-] , M. Musil [-] , J. Šenberk [-] , J. Vaníček [-] , J. Arlt [-] , V. Ulrych [-]

ŽK: 89. J. Říha - 54. J. Švarc , 58. M. Hozák , 90. J. Najman .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: BOBEK David - ŠINDELÁŘ Michal (N), PAVLŮ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů