2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulovka začala duben vítězně!


Branky


3

V prvním jarním zápase přivítala Bulovka na svém hřišti hosty z Bílého Potoka. Domácí stále pomýšlejí na první příčku, proto vstoupili po pauze namotivováni od první minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O konečném výsledku rozhodl už první poločas

Bulovka na svého soupeře nastoupila již od první minuty. Bílý Potok byl pod tlakem, a měl problém se z něho dostat. Tlak domácích přinesl první gól v 11. minutě. Po rohovém kopu se krásnou brankou prosadil Jiří Votrubec. O dvě minuty později rozradostnil příznivce Bulovky další hráč. Tím byl Tomáš Raiman, který se prosadil opět po standartní situaci. Další šance prvního poločasu přišla ve 38. minutě, kdy Machek poslal krásnou přihrávku mezi obránce na Votrubce. Ten měl dostatek času. I tak ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. Před odchodem do šaten dokázali ale hosté snížit na 1:2. Gól padl ve 44. minutě z ojedinělé šance Bílého Potoka. Střelcem byl René Pospíchal.

Domácí udrželi vedení i v druhé půli

I v druhém poločase měli více míč na kopačkách domácí. V 60. minutě se do šance dostal Hoffman. Jeho šance ale skončila metr vedle levé tyče. Bulovka si vypracovala dost střeleckých příležitostí. Jen minimum střel skončilo mezi třemi tyčemi. Hosté se pokusili koncem zápasu ještě s nepříznivým stavem něco udělat. Jejich tlak ale ve vyrovnávající branku nevedl. Domácí Bulovka si tímto vítezstvím upevnila pozici na druhé příčce v tabulce. Je tedy zase o krok blíž vysněnému prvnímu místu. 



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - L. Hofman [-] , T. Čuřík [-] , V. Němec [-] , V. Machek [-] (53. T. Raiman [-] ) , J. Votrubec [-] , M. Hýbl [-] , J. Konštiak [-] , V. Smolný [-] , D. Ryšavý [-] , P. Židuliak [-]

Bílý Potok
J. Hájek [-] - V. Šatava [-] , L. Čarný [-] , L. Celba [-] , K. Pavlíček [-] , M. Červa [-] , M. Sivák [-] (46. M. Heller [-] ) , J. Pospíchal [-] , G. Berta [-] , A. Diltchev [-] , R. Pospíchal [-]

ŽK: 64. L. Hofman - 50. L. Čarný , 59. K. Pavlíček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠÍMA Roman - BAK Karel (N), KALIVODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích