0:2
(0:0)
47. M. Hrevuš (p.)
82. M. Hrevuš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice si odvážejí z Horní Řasnice tři body


Branky


47. M. Hrevuš (p.) , 82. M. Hrevuš
1

V tomto kole zavítaly Jindřichovice pod Smrkem do Horní Řasnice. Z průběhu zápasu bylo jasné, že si hosté přijeli pro plný počet bodů a výsledek tomu tak nakonec napovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno šancí Jindřichovic!

Od úvodního hvizdu měli hosté z Jindřichovic herní převahu a Horní Řasnice tahala za kratší konec. Hosté se dostávali do mnoha šancí. Měli ale problém tyto šance proměňovat. Jednou z nich byla nahrávka Pavla Drahoňovského před velké vápno. Bohužel pro Jindřichovice ani to neskončilo gólem.

Proměněná penalta otevřela skóre

Pro Jindřichovice začala druhá půle velmi dobře. Hned ve 47. minutě byla proti Horní Řasnici nařízena penalta. Tu proměnil Marcel Hrevuš. Řasnice se poté dostávala do šancí. Ani jednu z nich ale nedokázala proměnit. Na konečných 2:0 zvyšoval opět Marcel Hrevuš. Jindřichovice pod Smrkem si tedy odvážejí z Horní Řasnice plný počet bodů.



Sestavy


Horní Řasnice
J. Pávek [-] - V. Částek [-] (33. J. Svoboda [-] ) , J. Kučera [-] (88. J. Karlík [-] ) , M. Krýcha [-] , J. Halík [-] , J. Halík [-] (66. M. Dešť [-] ) , P. Bureš [-] , A. Bílek [-] , O. Halík [-] , M. Horáček [-] , T. Pacovský [-] (46. J. Halík [-] )

Jindřichovice p. S.
M. Krause [-] - T. Hroch [-] , M. Knapp [-] , K. Skuček [-] , J. Vančura [-] - P. Hrouda [-] (88. M. Pěkný [-] ) , P. Drahoňovský [-] (78. M. Karásek [-] ) , R. Lenhart [-] , M. Knapp [-] - D. Vančura [-] (46. M. Hrevuš [-] ) , D. David [-] (62. D. Karala [-] ) -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kafka František - ŠŤASTNÝ Jiří, ENDLER Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů