3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstávají v Habarticích!


Branky


4

V tomto kole přivítaly Habartice na svém hřišti hosty z Horní Řasnice. Oba týmy čekal náročný zápas. Habartice chtěly potvrdit jarní formu, naopak Řasnice potřebovala body, aby se odlepila od spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Habartice byly hned od úvodu aktivnější. Do dobrých příležitostí se dostali domácí Přenosil a později Kyncl. Oba dva hráči ale své příležitosti promrhali. Ve 37. minutě poslal Habartice do vedení domácí Jaroslav Soukup, který krásnou střelou pod břevnou zpoza vápna rozvlnil síť hostujícího celku. Hned vzápětí se prosadili hosté. Na 1:1 srovnal Radek Haloun, ke kterému se dostal balón po dlouhém autu. Haloun pak neměl problém poslat míč do protipohybu domácího brankáře. Gól Řasnici nakopl a do konce poločasu si vyvinula tlak. Druhou branku ale nepřidala. Do šaten se šlo za remízového stavu 1:1.

Skvělý výkon korunoval Patrik Vnouček gólem

Druhý poločas byl především v režii domácího celku. Vyvinuli si dostatečný tlak na to, aby soupeře do ničeho nepustili. Domácí ale měli problém s proměňováním šancí. Neproměnili spoustu příležitostí. Nastřelili také břevno a nedali samostatný nájezd. V 70. minutě se Habarticím povedla rychlá akce, která skončila finální přihrávkou za obranu Řasnice. Tam si míč převzal Matěj Soukup. Ten utekl všem a vstřelil gól na 2:1. V 80. minutě se domácí mohli radovat potřetí. Branku na 3:1 trefil Patrik Vnouček. Tři body zůstaly tedy v Habarticích, které vyhrály 3:1 nad Horní Řasnicí.



Sestavy


Habartice
T. Franc [-] (49. P. Beran [-] ) - M. Kyncl [-] (58. M. Soukup [-] ) , P. Kupec [-] (64. J. Riedel [-] ) , R. Rysiowski [-] , J. Soukup [-] , P. Vnouček [-] , M. Ondrejkovič [-] , M. Vnouček [-] , J. Vocásek [-] , J. Kopecký [-] , O. Přenosil [-]

Horní Řasnice
J. Pávek [-] - V. Matějka [-] , A. Bílek [-] , R. Haloun [-] , P. Bureš [-] (77. T. Pacovský [-] ) , R. Čečatka [-] , O. Halík [-] , V. Sekáč [-] (46. J. Kučera [-] ) , M. Krýcha [-] , M. Horáček [-] , J. Halík [-] (46. J. Halík [-] )

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Martin Kyncl
Tip experta: výhra domácích

Habartice vyhrají 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích