0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulovka dokázala rozhodnout zápas v druhé půli


Branky


4

Toto kolo nás čekal souboj o druhé místo. Domácí Jindřichovice pod Smrkem by se výhrou dostaly před hostující Bulovku, která pokračuje ve svém honu na první Hejnice B. Jejich první vzájemné měření sil dopadlo jednoznačně pro Bulovku, která doma vyhrála 4:0. I proto chtěly Jindřichovice na soupeře nastoupit, aby mu vrátily podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácím patřil začátek zápasu. Drželi míč, dařilo se jim kombinovat a dostávali se do šancí. K jejich smůle ale žádný pokus neskončil v síti Bulovky. Hra se po nějaké době vyrovnala. Bohužel se ale diváci v první půli žádné branky nedočkali a do šaten se odcházelo za stavu 0:0.

Pokutový kop Zajíčka

Po změně stran začala hřišti více vládnout Bulovka. Jejich aktivita přinesla ovoce v 54. minutě. Domácí brankář neudržel střelu z levé strany, vyrazil míč před sebe do míst, kde se nacházel Milan Hýbl. Ten neměl problém dostat míč do brány a Bulovka šla do vedení! Hosté pokračovali v tlaku a domácí se bránili. V 70. minutě zvýšil na 2:0 Lukáš Hofman a dvoubrankový náskok mohl Bulovku uklidnit. Domácí se ale ještě pokusili s výsledkem něco udělat. Stejně jako v první půli, jejich pokusy neskončily v síti hostujícího celku. Na konečných 3:0 upravil v 83. minutě kapitán Bulovky Ondřej Zajíček, který zahrával volný přímý kop z velké dálky. Trefil to nádherně na zadní tyč a korunoval tak vítězství svého týmu.



Sestavy


Jindřichovice p. S.
M. Krause [-] - K. Skuček [-] , T. Hroch [-] , M. Knapp [-] , J. Vančura [-] - P. Drahoňovský [-] (59. D. Vančura [-] ) , P. Hrouda [-] (59. V. Řehák [-] ) , R. Lenhart [-] , M. Knapp [-] - D. David [-] , M. Hrevuš [-] (78. D. Karala [-] ) -

TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - V. Smolný [-] (72. F. Polák [-] ) , J. Franc [-] , D. Ryšavý [-] , O. Zajíček [-] , V. Machek [-] , J. Votrubec [-] (83. O. Hegr [-] ) , O. Smolný [-] , L. Hofman [-] , M. Hýbl [-] (78. V. Cerman [-] ) , J. Votrubec [-]

ŽK: 9. M. Hrevuš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - HALÁSZ Román (N), ŽIDULIAK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Martin Kyncl
Tip experta: výhra hostů

Bulovka si odveze výhru 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza