2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh porazil poslední Mýto


Branky


14

Zbiroh ve 21. kole zvítězil nad Mýtem těsně 2-1. Tři body pro domácí tým zařídil ihned po přestávce Radošovský, který se trefil ve 48. minutě. Zbiroh se drží na sedmé pozici, Mýto je stále poslední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

V prvních 20 minutách se diváci rozhodně nenudili a dočkali se gólu na každé straně. Nejdříve se 12. minutě prosadil po rohovém kopu domácí Chvojka a poslal Zbiroh do vedení. To však netrvalo moc dlouho, v 18. minutě se pohlednou individuální akcí prezentoval hostující Mašek, nejprve obešel dva protihráče a poté krásnou střelou z 20 metrů vyrovnal na 1-1. Ve 31. minutě fauloval hostující Pelnas a za svůj zákrok dostal žlutou kartu. Zbytek prvního poločasu byl ve znamení aktivity obou týmů, třetí branku to však nepřineslo. 

Radošovský zařídil Zbirohu 3 body

Hned ve 48. minutě potrestal chybu hostujícího brankáře Radošovský a vrátil Zbirohu vedení. V druhém poločase se hlavně bojovalo ve středu hřiště a oba týmy si postupem času vytvořily několik dalších šancí, které ovšem zůstaly nevyužity. V 76. minutě zajel do protihráče hostující Mašek a rozhodčí okamžitě tasil žlutou kartu. Zbiroh už si těsný náskok udržel a ve 21. kole vyhrál na domácím hřišti 2-1. Domácí tým je s 30 body na sedmém místě, Mýto je se 14 body poslední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Řekl bych, že první poločas byl vyrovnaný, my jsme se ujali vedení ve 12. minutě, ale soupeř dokázal poměrně rychle vyrovnat. Po přestávce jsme brzy přidali druhý gól a myslím si, že jsme od té doby byli o něco lepším týmem. V druhém poločase jsme měli i další příležitosti na vstřelení třetí branky, ale ty jsme bohužel neproměnili.

TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Myslím si, že dnešní zápas byl oboustranně vyrovnaný, my jsme bohužel udělali dvě chyby, které soupeř okamžitě potrestal. V druhém poločase se bojovalo hlavně ve středu hřiště, ale i přesto jsme si vypracovali šance k vyrovnání, nicméně v zakončení jsme byli nepřesní, a proto odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - V. Ludvík [-] , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] (46. N. Bittera [-] ) , J. Sefzig [-] , M. Brož [-] , T. Pondělík [-] (73. T. Urx [-] ) , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , L. Lojek [-] (73. Z. Dubček [-] ) , J. Huňáček [-]

TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - J. Pour [-] , O. Mašek [-] , J. Mašek [-] , P. Bejček [-] (6. J. Pelnas [-] ) , S. Mackovič [-] , J. Lenk [-] (79. P. Nový [-] ) , F. Sůva [-] (79. M. Matouš [-] ) , R. Chvála [-] , R. Lang [-] , T. Vonášek [-]

ŽK: 47. M. Brož - 31. J. Pelnas , 76. J. Mašek .
Hráči zápasu: M. Švehla , P. Chvojka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BÍBA Zbyněk, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Zbiroh je lepší tým, navíc hraje doma, takže věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích