6:1
(1:1)
43. L. Hodek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola: Slovan nadělil Touškovu šest branek


Branky


48. P. Fiala , 68. P. Fiala , 70. P. Matula , 73. P. Matula , 88. P. Matula , 91. L. Mareška (p.) - 43. L. Hodek
13

Slovan zvítězil ve šlágru 23. kola nad Touškovem 6-1. První poločas přinesl po jedné brance na obou stranách, ale po přestávce domácí už dominovali a vstřelili soupeři hned pět gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně, hosté museli třikrát střídat

Šlágr kola začal poměrně opatrným fotbalem. Oba soupeři si byli dobře vědomi kvalit toho druhého a v úvodních minutách spíše vyčkávali. Slovan postupem času převzal iniciativu, ale ve finální fázi se mu nevedlo přesně a několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky zahodil. V 16. minutě zajel do protihráče Matula a po právu od rozhodčího viděl žlutou kartu. Touškov bohužel musel v prvním poločase hned třikrát střídat, což samozřejmě výrazně narušilo jeho taktiku. V závěru prvního poločasu však hosté nečekaně udeřili, Hodek se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, tu ještě tečoval jeden z domácích obránců a balón skončil v brance. Slovan dokázal velmi rychle odpovědět, ve 48. minutě šťastně dopravil míč do branky předstoper Fiala a srovnal na 1-1. 

Slovan spustil gólostroj

V druhém poločase už na hřišti dominoval Slovan. Gólostroj nastartoval v 68. minutě znovu Fiala, který se tentokrát po standardní situaci trefil hlavou k tyči a poslal domácí tým do vedení. Poté se připomněl nejlepší střelec soutěže a kapitán Slovanu Matula, jenž během osmnácti minut zkompletoval hattrick a definitivně srazil Touškov na kolena. V nastavení druhého poločasu se ještě jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a sudí pískl penaltu pro domácí. K té se postavil střídající Mareška a přesnou střelou uzavřel na konečných 6-1. Slovan dál míří za postupem, zatímco Touškov klesl na čtvrté místo. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme bohužel navázali na výkon z Kozolup a dlouho dobu jsme se vůbec nemohli prosadit. Poté soupeř vstřelil šťastný gól z dálky, ale my jsme naštěstí dokázali do prvního poločasu vyrovnat. Po přestávce už jsme předvedli dominantní výkon, vytvořili jsme si spoustu šancí a soupeři jsme nasázeli dalších pět branek.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér:



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
R. Kokrhel [-] - P. Fiala [-] , P. Matula [-] , M. Ráb [-] (67. O. Nosek [-] ) , D. Daniel [-] (57. L. Mareška [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - A. Mezera [-] , J. Popelka [-] , L. Hodek [-] , O. Strnad [-] (38. P. Vyšata [-] ) , R. Voith [-] , L. Šumský [-] , Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] (23. O. Zach [-] ) , D. Trsek [-] (33. L. Šedivý [-] ) , A. Šimice [-]

ŽK: 16. P. Matula .
Hráči zápasu: L. Mareška , P. Fiala .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - PENA Miroslav, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: remíza

Neskutečná ofenzivní forma, která zapříčinila gólovou smršť v minulém kole (0:0), by snad vydržet nemusela. Těžký soupeř jako Touškov určitě nepřijede zápas jen odehrát, a i když si přeji výhru domácích, tipuji remízu 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza