0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto v zápase o přežití naplno bodovalo v Radnicích!


Branky


16

Radnice prohrály ve 25. kola na domácí půdě 0-4 s Mýtem. Hosté o výhře rozhodli až ve druhém poločase, kdy se jim podařilo skórovat hned čtyřikrát. Výborným výkonem se blýskl Smíšek, který se prosadil třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oběma týmům šlo o hodně a od úvodních minut to bylo na hřišti vidět. V první půlce se hrál spíše opatrný fotbal a ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Mýto více drželo balón, ale do zajímavých příležitostí se přes dobře připravenou obranu soupeře nedostávalo. Radnice si rovněž vypracovaly náznaky šancí, v koncovce se však rovněž neprosadily. Nepříjemností bylo pro domácí tým vynucené střídání ve 43. minutě. Z důvodu zranění už nemohl pokračovat Janata a na jeho místo nastoupil Cozl. Nepříliš pohledný první poločas skončil bez branek. 

Mýto nadělilo soupeři čtyři góly

Do druhého poločas už vstoupili daleko lépe hosté. kteří začali s dvěma změnami v sestavě. V zápase skončili Bejček s Langem a místo nich přišli Mašek a Sůva. V 61. minutě jeden z hráčů Mýta poslal ze strany krásný balón, na centr si naskočil Smíšek a hlavou otevřel skóre zápasu. Domácí si poté vypracovali dvě dobré příležitosti ke skórování, nicméně ani jednu z nich neproměnili. V 75. minutě udeřilo Mýto podruhé, když se z dorážky prosadil znovu Smíšek. To ovšem nebylo všechno, již za čtyři minuty hostující útočník napřáhl na hranici vápna a jeho střela skončila přesně u tyče, 3-0 pro Mýto. Radnice nedokázaly na rychlé góly adekvátně reagovat a jejich prohru definitivně stvrdil v 85. minutě hostující Mašek, který pěknou samostatnou akci zakončil střelou k tyči. Radnice nestačily ve 25. kole na Mýto a na domácím hřišti prohrály 0-4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: V prvním poločase se nám úplně nedařilo a nedokázali jsme se pořádně dostat do zápasu. Po přestávce už jsme hráli naši hru a poměrně rychle jsme otevřeli skóre zápasu. V poslední patnáctiminutovce jsme o výhře definitivně rozhodli třemi pěknými góly a soupeře jsme do žádné vyložené šance nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - M. Engl [-] (81. A. Hanych [-] ) , J. Toman [-] (81. A. Přibyl [-] ) , V. Kvasnička [-] , K. Janata [-] (43. J. Cozl [-] ) , P. Spěváček [-] (81. B. Mada [-] ) , T. Kroc [-] , P. Kalaš [-] , P. Kočka [-] (52. J. Smeták [-] ) , M. Krč [-] , D. Krč [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Smíšek [-] (81. L. Laštovka [-] ) , J. Pour [-] (81. D. Mátl [-] ) , S. Mackovič [-] , M. Lávička [-] , P. Bejček [-] (46. O. Mašek [-] ) , R. Chvála [-] , R. Lang [-] (46. F. Sůva [-] ) , M. Brož [-] (52. J. Mašek [-] ) , M. Melka [-] , T. Vonášek [-]

ŽK: 21. P. Bejček , 26. R. Lang .
Hráči zápasu: M. Smíšek , M. Lávička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - ŠTRUNC Jan (N), LIZEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Souboj o záchranu dopadne lépe pro Radnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů