J. Nováček 36.
T. Kaliba 46. (p.)
2:2
(2:1)
3. M. Čipera
82. F. Zelenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 15:00

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina na ČAFCe


Branky


36. J. Nováček , 46. T. Kaliba (p.) - 3. M. Čipera , 82. F. Zelenka (p.)
3

Zápas plný emocí přinesl zajímavou podívanou. Penalty, vyloučení a nečekaná náhrada na postu brankáře, to vše vyústilo v dělbu bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet vstoupil do utkání sebevědomě. Zaskočení domácí inkasovali hned na začátku zápasu. Do vedení je poslal Michal Čipera. Hosté i nadále pokračovali ve vysokém tempu hry a vytvářeli si šance, které nedokázali proměnit. Domácí se mezitím otřepali z nepovedeného vstupu a postupně se začali dostávat do hry. Do konce prvního poločasu se jim podařilo otočit skóre. Nejprve vyrovnal trochu šťastným gólem Jaroslav Nováček a poté došlo ke sporné situaci, kterou rozhodčí vyhodnotil druhou žlutou kartou pro hostujícího brankáře Vyčichla. Pro něho to tedy znamenalo konec v zápase a pro domácí možnost jít do vedení. Kontroverzní penaltu bez problému proměnil Tomáš Kaliba. 

I druhé dějství nabídlo zajímavé okamžiky. Po zranění náhradního brankáře Šmerdy musel do brány obránce Čuba, který odchytal 30minut s bravúrou. Domácí nevyužili poločasovou "přesilovku" a v závěru po další sporné penaltě, kterou proměnil Filip Zelenka (FK Motorlet Praha), tak přišli o dva body. 

 

Hráčem zápasu byl jednoznačně obránce František Čuba, který předvedl na obou postech bezchybný výkon. 



Ohlasy k zápasu


ČAFC Praha
Miroslav Kaliba: "My jsme nastoupili trochu nervózně, takže jsme hned v páté minutě, po trochu sporné situaci obdrželi branku. Pak jsme se pomalu dostávali do hry a do poločasu se nám povedlo výsledek otočit na 2:1. Jenomže druhou půli jsme už moc dobře nezvládli, nedokázali jsme se prosadit, byť jsme hráli proti desíti, neboť z jejich týmu byl vyloučen brankář. Druhou půli byl Motorlet asi lepší a dosáhl na vyrovnání po dost diskutabilní penaltě. Vzhledem k průběhu zápasu nemůžeme být s výsledkem spokojeni. "

FK Motorlet Praha B
Václav Socher: "Vstup do zápasu se nám povedl, ve 3 minutě Čipera vstřelil první gól. Dále jsme byli aktivní, kolem 20 minuty jsme si během jedné akce vytvořili 3 gólové šance, bohužel bez zakončení. Jako by nás to zcela zastavilo a přestali jsme hrát. Místo rychlé hry nahoru jsme začali bojácně a pomalu rozehrávat. Na konci poločasu nás to vytrestalo, dvě zaváhání naší levé strany nás stála gól, penaltu a červenou pro brankáře Vyčichla. V 55 minutě se situace zraněním druhého gólmana Šmerdy ještě víc zkomplikovala. Do brány šel obránce Čuba, ale hned od první minuty druhé půle bylo cítit, že jsme se dostali zpět do zápasu a hráli jsme aktivně, rychle. Najednou jsme byli lepším týmem a to nás odměnilo gólem Zelenky po faulu na Blažka. Soupeře jsme pak pustili jen do jedné šance a zaslouženě jsme si došli alespoň pro bod. Výsledek bych před zápasem nebral, jeli jsme si pro 3 body, ale vzhledem k červené kartě Vyčichla a v 55. minutě zranění Šmerdy, kdy musel na 30 minut do branky pravý bek Čuba, je zisk bodu nakonec téměř jako vítězství. Naším nejlepším hráčem byl Čuba, už na beku byl odvážný, nekazil a jeho výkon vygradoval v bráně, kde byl absolutně spolehlivý. Dále nadchl střídající Kornacki, velmi dobře zahráli také Scharf, Čipera a Zelenka."



Sestavy


ČAFC Praha
M. Štěpánek [-] - D. Pakosta [-] (68. M. Matoušek [-] ) , V. Peričevič [-] , S. Peake [-] , M. Vlasák [-] (86. V. Neuberg [-] ) - J. Sváta [-] , P. Borkovec [-] , T. Kaliba [-] , J. Nováček [-] (82. D. Kubec [-] ) , J. Machurka [-] - O. Lukeš [-] -

FK Motorlet Praha B
M. Vyčichl [-] - F. Zelenka [-] , A. Poberezhets [-] , D. Scharf [-] , Z. Žižka [-] - J. Průša [-] , D. Hrabina [-] (45. J. Šmerda [-] ) , S. Ambadu [-] (46. M. Blažek [-] ) , O. Borovski [-] , F. Čuba [-] - M. Čipera [-] -

ŽK: 30. P. Borkovec , 32. V. Peričevič , 46. O. Lukeš , 81. J. Machurka , 96. D. Kubec , 98. T. Kaliba - 28. F. Čuba , 32. M. Vyčichl , 51. A. Poberezhets , 85. Z. Žižka . ČK: 43. M. Vyčichl .
Místo: ČAFC Praha. Počet diváků: 25. Rozhodčí: HAVEL Miroslav - TVRZ David, VONDRÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas zejména pro Motorlet, třetiligová záloha s posilami z áčka nemůže počítat a Čafka ví, že by si ztrátou bodů výrazně zkomplikovala situaci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích