3:1
(0:1)
12. O. Adamík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huštěnovice potvrdily formu a dokázaly doma vyhrát


Branky


66. J. Trňák , 75. P. Kanyza , 77. L. Grebeň - 12. O. Adamík (vl.)
6

Huštěnovice na svém hřišti hostily nebezpečné a nevyzpytatelné Jalubí. Utkání dopadlo lépe pro domácí tým

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas díky vlastní brance patřil hostům

Další zápas se odehrál v Huštěnovicích. Poslední dobou dobře hrající domácí chtěli určitě vyhrát a připsat si tak další 3 body do tabulky. Hosté však taky chtěli vybodovat nějaké body. První branku dalo Jalubí. Respektive jim k tomu pomohl domácí hráč. Hosté kopali roh, ze kterého vznikl závar a domácí obrana nedokázala balón odvrátit a srazila si tak míč do vlastní sítě. Více se toho v prvním poločase nestalo a hosté tak šli spokojenější do kabin.

Huštěnovice 3 slepenými góly dokázaly průběh zápasu otočit

Do druhé půle nastopilo domácí mužstvo o poznání a v lepším rozpoložení. odhodlané s výsledkem zápasu něco udělat.  V 66. minutě se k míči dostal domácí Trňák a bodlem z hranice vápna poslal míč k tyčce hostujícího brankáře 1:1. Druhá branka přišla na řadu hned v 75 minutě, kdy se míče zhostil domácí Kanyza a vůbec se s tím nepáral. Střelou téměř z 20 metrů pod břevno poslal domácí Huštěnovice do vedení 2:1. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak dokázaly Huštěnovice téměř za 2 minuty vsítit i 3. branku zápasu. Grebeň dokázal potáhnout balon po straně a křižnou střelou z dálky od tyčky navýšil skóre zápasu na 3:1. Huštěnovice se tak můžou radovat ze 3 bodů a posunuly se na 3. místo v tabulce. Jalubí se naopak propadlo na 10. místo. 



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
David Blaha: První poločas byl hodně ze strany Jalubí odbojovaný, ale i tak byli na balonu lepší domácí. Ve druhé půlce se dařilo držet výsledek, ale pak srovnávací branka domácí nakopla a svým tlakem dokázali zápas otočit ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - M. Střítecký [-] , M. Bruštík [-] , F. Hlúpik [-] , P. Kanyza [-] , O. Šuranský [-] , L. Malíček [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , O. Adamík [-] , P. Čechmánek [-]

SK Jalubí
L. David [-] - P. Klajn [-] , A. Čagánek [-] , A. Hejda [-] , M. Zapletal [-] , M. Večeřa [-] , T. Kolář [-] , D. Blaha [-] , D. Dobiáš [-] , Z. Trefilík [-] , T. Gajdorus [-]

ŽK: 55. M. Bruštík - 34. T. Kolář , 55. A. Hejda .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Pindeš Jakub - HRUBOŠ Zdeněk (N), OHAREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojtěch Klon
Tip experta: výhra domácích

Huštěnovice musí vyhrát jestli chtějí bojovat o první příčky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů