2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté z Kněžpole berou všechny 3 body


Branky


6

Po minulozápasové divočině s Havřicemi domácí dokráčeli v poklidu ke třem bodům

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězství rozhodli domácí již v prvním poločase

Domácí hráči chtěli navázat na pětigólový ohňostroj na hřišti Havřic, ale určitě s klidnějším průběhem. To se jim docela povedlo. První branka domácích fotbalistů padla v 18. minutě. Stopeři domácíh rozehráli míč a postupným útokem až do pokutového území hostujícího celku. Domácí útočník Flíbor obešel několik bránících hráčů soupeře a střelou na bližsí tyč nedal gólmanovi soupeře žádnou šanci.

Druhou branku dokázali domácí domácí vsítit v 35. minutě. Po krásném vykombinovaném útoku, kdy po centru do pokutového území byl u míče nejprve domácí Jančík, který míč napálil pouze do dobře postaveného gólmana. Ten intuitivním zákrokem dokázal míč vyrazit pouze před sebe, kde byl připravený domácí Valenta, který dokázal balon v pádu dostat za záda hostujícího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Druhý poločas nám již branku nenabídl

Druhý poločas jsme byli svědky spíše udržovací fáze domácího celku a neproměněných šancí hostů, nebo spíše neuznaných branek z důvodu ofsajdu. Za zmínku pak taky stojí branky, které dokázal vsítit hostující Sanchez, kterému však nebyly pro ofsajd uznány. Domácí tým tak dokázal podruhé zasebou bodovat naplno a pro často nekompletní tým hostů to byla další jarní ztráta bodů



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Dominik Hančík: Zápas se hrál v poklidném tempu... Hosté ze začátku byli na míči a měli více ze hry. Domácí zase byli efektivní v zakončení a postupně přebírali otěže zápasu do svých rukou. Hosté ale k jejich smůle neproměňovali šance, sice vstřelili 2 branky, ale ty padly z ofsajdového postavení.

1. FC Slovácko C
Feriis Sanchez: Dnes to bylo hodně těsné a docela to mrzí. Bylo nás na zápas 11, ale kluci co byli tak to odmakali. Já sám jsem dal hattrick, ale ani jeden gól mi nebyl uznán. To jsem zažil poprvé za tu dobu co hraji fotbal. Bohužel nejsou sudí a na lajnách to tak vypadá. Jinak si myslím, že nejlepší zápas co jsme odehráli, ale další spousta šancí co jsme neproměnili. Škoda, aspoň bod bychom si zasloužili, ale je to fotbal a prohráli jsme 2:0.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - T. Hubáček [-] , R. Šimík [-] , T. Flíbor [-] , J. Vychodil [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , V. Valenta [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , A. Krojzl [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Petrucha [-] , R. Blažek [-] , M. Zatloukal [-] , T. Blažek [-] , M. Daniel [-] , T. Maniatis [-] , M. Mareček [-] , P. Šilhavý [-] , F. Sánchez [-] , D. Šlechta [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: Mahdal Václav - SAITZ Jiří (N), MARKUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojtěch Klon
Tip experta: výhra domácích

Hradišťské derby ovládne Kněžpole

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů