1:2
(0:2)
27. J. Tycar (p.)
41. J. Tycar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně vyhrávají derby


Branky


83. M. Prokop - 27. J. Tycar (p.) , 41. J. Tycar
8

Zbůch doma hostil Líně. Tento zápas je vždy velmi vyhrocený, protože se jedná o místní derby. Poslední derby zvládli lépe domácí v poměru 2:1, stejným výsledkem tentokrát vyhrávají hosté a pro tuto sezónu je to tedy mezi nimi vyrovnané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

V prvním poločase měli domácí spoutu rohů a přímých kopů, bohužel pro ně ale žádný nedokázali proměnit. Naopak v 27. minutě dokázal využít příležitost v podobě pokutového kopu hostující Jan Tycar. Ten samý hráč přidal i čtyři minuty před koncem poločasu druhou branku a šlo se tak do kabin za stavu 0:2.

Snížení domácích

Domácí se v druhém poločase dostali jen k snížení a to zásluhou dorážejícího Martina Prokopa v 83. minutě. Zápas tedy skončil za stavu 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Zápas se mi hodnotí těžce nejen, že jsme ztratili všechny body, ale nehráli jsme co jsme chtěli. Zbytečné ztráty míče. špatně řešení situací při zakončení a hlavně malý nedůraz před soupeřovou brankou. Snad se to během příštího zápasu zlepší a my dosáhneme kýženého výsledku.




Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - L. Egermaier [-] (67. S. Schejbal [-] ) , M. Fořt [-] , J. Hrdlička [-] , A. Prokop [-] , D. Hájek [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , D. Hrabák [-] (46. K. Strejc [-] ) , R. Pfeifer [-] (67. M. Prokop [-] ) , T. Bártek [-]

TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - J. Kracík [-] (83. M. Dudík [-] ) , A. Salaba [-] , O. Šedivý [-] , J. Junk [-] , M. Vágner ml. [-] (61. B. Dubský [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 72. D. Hájek , 88. M. Fořt , 89. S. Schejbal - 30. A. Salaba , 65. J. Kracík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - STRAKA Radim (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Matěj Tvrdík
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích