5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři penalty rozhodly o výhře Zbůchu


Branky


20. J. Hrdlička (p.) , 56. L. Egermaier , 66. L. Egermaier , 78. D. Hájek (p.) , 83. J. Hrdlička (p.) - 27. J. Mašek
15

Zbůch doma přivítal hosty ze Sulkova. Oba týmy měli před tímto zápasem stějně bodů, čekalo se tak velmi vyrovnané utkání. Nakonec ho lépe zvládli domácí a připisují si tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na začátku zápasu diktovali tempo hry domácí. Ovšem žádná větší šance nepřišla. Po 15 minutách jejich převaha skončila a hosté hru vyrovnali. Ve 20. minutě se domácí přece jen dočkali, centr do vápna trefil ve skluzu hostujícího hráče do ruky a sudí nařídil penaltu. Tu proměnil s přehledem Jan Hrdlička. Ve 27. minutě hosté vyrovnali, kdy centr z levé strany propadl až k Janu Maškovi a ten srovnal. Do poločasu byla hra vyrovnaná, oba týmy si vytvořili šance, ale branku nedali. 

Čtyři branky domácích

 Ze začátku druhého druhého poločas byla hra vyrovnaná. V 56. minutě zůstal ve vápně osamocen Luděk Egermaier a ten se nemýlil. Stejný hráč se dokázal prosadit i o deset minut později. Po této brance už měli hru pod kontrolou domácí. V 78. minutě dokázal pokutový kop za ruku proměnit Dominik Hájek. Do konce zápasu si stihl Jan Hrdlička vybojovat penaltu a přidal tak svůj druhý gól v zápase. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Vyrovnaný první poločas, ve druhém bohužel rozhodly chyby, kdy jsme nepokryli hráče a ty osamoceni skórovali. Domácí kopali tři penalty, z toho dvě za ruku. Jedna přísná, ale budiž. Ta druhá ruka, kdy si hráč sám nastřelí ruku, mě rozpálila. Pravidlo o ruce si každý rozhodčí vysvětluje po svém. Nutno říct, že všechny tři penalty rozhodčí nařídil z kruhu na půlící čáře.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - T. Bártek [-] , L. Egermaier [-] , S. Schejbal [-] (85. A. Klečka [-] ) , J. Hrdlička [-] (85. M. Prokop [-] ) , D. Hájek [-] , J. Hrdlička [-] , J. Zetocha [-] , M. Pominchuk [-] , M. Fořt [-] , M. Klečka [-] (42. R. Pfeifer [-] )

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - K. Batěk [-] , J. Adam [-] , D. Mečl [-] (76. M. Uzel [-] ) , M. Gruber [-] , O. Mazur [-] , J. Mašek [-] , L. Neubauer [-] , E. Ramadan [-] , T. Beran [-] , J. Straka [-]

ŽK: 30. D. Hájek , 51. J. Hrdlička - 10. M. Gruber , 19. P. Vavřík , 33. T. Beran . ČK: 76. T. Beran .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - KLEČKA Aleš (N), OTTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Václav Šimice
Tip experta: výhra hostů

Zápas bude dost vyrovnaný, ale myslím, že body si odveze Sulkov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích