3:1
(1:0)
66. M. Ulč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza doma poráží Heřmanovu Huť a zůstává stále první


Branky


33. V. Čechura , 77. D. Reindl , 88. D. Reindl - 66. M. Ulč
15

Horní Bříza doma přivítala hosty z Heřmanovy Huti. Byl to souboj prvního se třetím týmem tabulky a tak se čekalo velmi vyrovnané utkání. Nakonec ho zvládli lépe domácí a připisují si další tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích

První poločas provázela spousta nepřesností. Díky tomu se střídali pasáže, kdy chvíli drželi míč domácí, chvíli hosté. Domácí si vytvořili pár střeleckých pokusů, žádný z jejich pokusů ale neskončil v síti. Zhruba po čtvrt hodině ztratila hra tempo a byla hodně neurovnaná. Po půl hodině hry šli přeci jen do vedení domácí, když dobrým napadáním soupeře na půli hřiště získali balón a přečíslení zakončili gólem do prázdné branky. Tuto branku zařídil Vilém Čechura. Hosté byli v prví půli nebezpeční hlavně při rohových kopech, kdy se dvakrát dostali do vyložených šancí, ale domácí gólman byl vždy pozorný.

 

Rozhodnutí v závěru

Druhá půle žádnou výraznou změnu nepřinesla, hra postrádala tempo, opět se ztráceli balóny a po zkažených přihrávkách se domácí do žádných šancí nemohli díky nepřesnosti dostat. Prvních 15 minut si hosté vytvořili menší tlak a spoustu přiležitostí díky standardním situacím. Opět tam bylo pár dobrých šancí. V 70. minutě hosté konečně srovnali, když se tečovaná střela Martina Ulče zpoza vápna odrazila od tyče do brány. Po vyrovnání se hrálo nahoru dolu. Domácí poté neproměnili penaltu, kterou hostující gólman Pavel Prekop vyrazil, ale odražený balón se domácím do sítě dostat nepodařilo. Po neproměněné penaltě si domácí přeci jen začali vytvářet šance, ze kterých se jim podařilo dvakrát skórovat. Deset minut před koncem se prosadili po pěkné kombinaci Dominik Reindl a pár minut před koncem zápasu střelou zpoza vápna přidal svůj druhý gól Dominik Reindl a dal tak výsledku konečnou podobu 3:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas jsme začali dobře, měli jsme dobrý pohyb a vytvořili si hned několik dobrých příležitostí vstřelit branku. Bohužel žádnou z šancí jsme neproměnili. Zhruba po čtvrt hodině ztratila hra tempo, začali jsme kazit jednoduché přihrávky a hra byla hodně neurovnaná. Po půl hodině hry jsme se přeci jen vedoucího gólu dočkali, když jsme dobrým napadáním soupeře na půli hřiště získali balón a přečíslení jsme zakončili gólem do prázdné branky. Hostě byli v prví půli nebezpeční pouze při rohových kopech, kdy se několikrát dostali k zakončení, ale náš gólman byl vždy pozorný. Druhá půle žádnou výraznou změnu nepřinesla, hra postrádala tempo, opět jsme ztráceli balóny a po zkažených přihrávkách jsme se do žádných šancí nemohli díky nepřesnosti dostat. Ani soupeř v kombinaci přesný nebyl a tak hrozil pouze z jeho standardních situacích, při kterých byl opět nebezpečný. V 70 minutě hosté srovnali, když se tečovaná střela zpoza vápna odrazila od tyče do brány.. Po obdržené brance jsme se snažili odpovědět, ale kombinace se nám vůbec nedařila a tak jsme se při přechodu do útoku dost trápili. Vrcholem našeho trápení byla neproměněná penalta, kterou hostující gólman vyrazil, ale odražený balón jsme do sítě dostat nedokázali. Po neproměněné penaltě jsme si přeci jen začali vytvářet šance, ze kterých se nám podařilo dvakrát skórovat. Deset minut před koncem jsme se prosadili po pěkné kombinaci podruhé a pár minut před koncem zápasu střelou zpoza vápna potřetí a dali tak výsledku konečnou podobu.3:1.

TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Opět nám chyběli tři hráči, soupeř byl tedy hodně běhavý. V prvním poločase jsme byli chvíli na míči my, chvíli oni. Domácí neměli žádné šance, my jsme si vypracovali 2 hodně slibné. Nikdo by se nemohl divit, kdybychom vedli 2:0. V druhém poločase si prvních 15 minut domácí nekopli do balónu, měli jsme spoustu rohů, přímáků a tím jsme se dostávali do šancí. Zde jsme měli dát dvě branky a mohlo být po zápase. Za stavu 1:1 byla pak hra nahoru dolu. Kdo dá gól vyhraje, bohužel ho zvládli vstřelit domácí a my jsme už nestihli zareagovat.



Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - J. Sedlecký [-] (84. V. Němeček [-] ) , V. Šimice [-] , D. Reindl [-] (88. O. Calta [-] ) , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] (81. V. Růžička [-] ) , A. Daníček [-] (46. T. Do [-] ) , V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-]

TJ Heřmanova Huť
P. Prekop [-] - D. Hájek [-] , V. Lakó [-] , M. Ulč [-] , M. Urbanczyk [-] , M. Veselovský [-] , J. Bešta [-] , M. Šůla [-] , V. Mencl [-] , B. Németh [-] , P. Holeš [-]

ŽK: 65. D. Smolák , 68. V. Zavadil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAREŠ Jan - KRAUZ Jan, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Václav Šimice
Tip experta: výhra domácích

Bude to těžký zápas, ale věřím nám, že zápas zvládneme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích