1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová si z Líní odváží všechny tři body


Branky


9

Do Líní zavítala Trnová. Oba celky nastoupily v kombinovaných sestavách, domácí byli oslabeni především v útočné fázi, hostům chyběli tvořiví hráči zadních řad. Obě mužstva také nastoupila bez svých stabilních brankářů. Jak se později ukázalo, hosté se s absencemi dokázali vypořádat o něco lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza po poločase

V první čtvrthodině se hrál opatrnější fotbal, kde byli o něco více na míči domácí, ale branku hostí vážněji neohrozili. To se změnilo v 16. minutě, kdy po průnikové přihrávce dokázal Ondřej Šedivý prostřelit špičkou hostujícího brankáře. V tu chvíli hosté přeřadili o stupeň výše a hned za pět minut dokázal po nedůrazném bránění ze strany domácího obránce získat míč Patrik Mazák a z úhlu skórovat na zadní tyč. Do konce poločasu už měli mírnou převahu hosté,kteří si vypracovali dvě velké šance, kdy Mazáka vychytal domácí brankář Václav Weiner a těsně před půli pak hosté neproměnili tutovku, kdy domácího brankáře z osmi metrů doslova sestřelil tvrdou ranou Kráčina.

 

Dvě branky hostů

Do druhé půle se nic převratného nezměnilo, hosté byli častěji na míči, avšak kvalita končila před vápnem. Domácí nejdříve zahrozili cca v 55. minutě tvrdou střelou Lukáše Kastla z nějakých 28 metrů, se kterou si hostující brankář s trochou obtíží poradil. Následně už přišlo po hodině hry rozuzlení duelu, kdy po rohovém kopu došlo k sérii odrazů ve vápně domácích, k míči se nakonec dostal Filip Webr a ten uklidil z malého vápna míč do sítě. Hosté i nadále byli aktivnější a ve 72. minutě pak po další povedené akci dal Petr Kráčina tvrdou ranou z dvanácti metrů výsledku konečnou podobu. Domácí se ve druhé půli ze hry vlastně vůbec neprosadili, hrozili pouze z několika přímých kopů v blízkosti vápna, avšak buď mířili nepřesně nebo si jednou s pokusem poradil hostující brankář. Vítězství hostů bylo zasloužené, byli přece jen o něco lepší a nebezpečnější.

 



Sestavy


TJ Baník Líně
V. Weiner [-] - J. Kracík [-] , K. Knaf [-] , O. Šedivý [-] , D. Dudík [-] (85. P. Staškovič [-] ) , M. Vágner ml. [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] , M. Šluk [-]

TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - P. Mazák [-] , P. Chocholatý [-] , F. Webr [-] (81. P. Vodička [-] ) , J. Kříž [-] , V. Kodera [-] , P. Dolejš [-] , P. Kráčina [-] , P. Pešek [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

ŽK: 68. T. Aschenbrenner , 85. M. Vágner ml. - 10. V. Kodera , 66. F. Webr , 72. J. Kříž .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - ZÍTKA Vladimír (N), ŠIML Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů