3:3
(2:2)
25. T. Moravec (p.)
31. T. Petrů
85. T. Petrů
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Nečtinami a Bezvěrovem skončilo nerozhodně


Branky


4. M. Eliáš , 38. V. Šedivec , 64. V. Šedivec (p.) - 25. T. Moravec (p.) , 31. T. Petrů , 85. T. Petrů
10

Do Nečtin zavítal Bezvěrov. Jelikož je to místní derby, tak se čekalo velmi vyrovnané utkání. To se nakonec potvrdilo a zápas končí za stavu 3:3. Derby nebylo nijak vyhrocené a odehrálo se pohledné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na obou stranách

Do začátku utkání vstoupili lépe domácí, hned ze začátku měl obrovskou šanci Šedivec, brankář Kanát ale míč vytěsnil na roh. Z následného rohu už se ale síť rozvlnila. A to zásluhou Marka Eliáše. Poté opět měli za 10 minut šanci domácí, když běžel na bránu Jurinec, proti kterému opět vyběhl gólman Kanát a jeho šanci vyrazil na roh. Hosté se rozkoukali až v 25. minutě, když nádherným pasem našel Moravec Adamickeho, který poslal centr před bránu a trefil hostujícího hráče do ruky a kopala se penalta, kterou proměnil Tomáš Moravec. Bezvěrov to nabudilo a tak dalším pasem vyslal Burda do šance Tomáše Petrů, který se nemýlil a proměnil svou šanci. Poté se hosté zase na chvíli zatáhli a nechali hrát domácí, který byly aktivnější a tak po nedomluvě u vápna se míč dostal k Eliášovi, který byl faulován a byl z toho pokutový kop, který proměnil Vojtěch Šedivec a do kabin se šlo za stavu 2:2.

 

 

 

Vyrovnání pět minut před koncem

Druhý poločas už byl nahoru a dolů Každý tým měl šance, ale nic z toho nevyplynulo až na další penaltu pro domácí, když si ve vápně špatně počínal Matoušek a srazil k zemi Jurince. Následný pokutový kop opět proměnil Vojtěch Šedivec. Hosté poté tlačili, ale nic z toho nebylo a domácí chtěli využívat toho, že Bezvěrov se hnal za vyrovnáním, ale Burda skvěle vzadu odrážel útoky domácích spolu s Tomášem Rešlem. Bezvěrov ale stále tlačil až se dostal k vyrovnání v 85. minutě Tomáš Petrů, který dorazil Adamického střelu za záda domácího gólmana.



Sestavy


TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - O. Hejlík [-] , J. Kamínek [-] (74. A. Šmíd [-] ) , J. März [-] (58. M. Korda [-] ) , K. Junas [-] - D. Jurinec [-] (65. P. Bárta [-] ) , M. Kučera [-] , V. Šedivec [-] - M. Eliáš [-] , M. Hlous [-] - V. Šojsl [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - R. Vodrlint [-] , T. Petrů [-] , T. Rešl [-] , J. Prchal [-] (30. D. Jáchym [-] ) , I. Popiuc [-] , O. Matoušek [-] , T. Moravec [-] , T. Adamický [-] , F. Burda [-] , G. Hauca [-]

ŽK: 17. F. Burda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - PASCH Stanislav (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Tomáš Moravec
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích