Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů a tři body pro Bystřici


3

Želatovické béčko doma hostilo Velkou Bystřici. Domácí nastoupili do utkání špatně a během prvních dvaceti minut prohrávali o dvě branky. Bystřice přidala v druhém poločase dalších pět a odvezla si se sebou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během čtyř minut pro hosty

Do utkání domácí nastoupili velmi špatně a hosté šli do vedení už v 13. minutě. Spurný rozehrával přímý kop z hranice rohu velkého vápna a balón uklidil kolem zdi do bány – 0:1. Za čtyři minuty se znova měnilo skóre, Schmidt dostal centr posunul si balón a krásnou střelou zvýšil o dvě branky – 0:2. Po 25. minutách se hra lehce srovnala a Želatovické béčko se do toho trochu dostalo. I přesto si, ale hosté vypracovali další šance, které ovšem už neproměnili. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2 pro hosty. Gólová smršť domácí teprve čekala.

Pět gólu za poločas

V druhém poločase se ovšem nic nezměnilo. Želatovické béčko nedokázalo Bystřici konkurovat a už ve 48. minutě znovu inkasovalo. Zifčák si našel centr mezi obráncema domácích a hlavou skóroval – 0:3. Domácí už se z tohohle gólu nedokázali otřepat a v následujících 10 minutách ještě dvakrát inkasovali. Nejdřív se v 52. minutě prosadil Schulmeister – 0:4. Za dalších pět minut zvýšil Sehnal – 0:5. Za tohohle stavu se už utkání pouze dohrávalo. V 73. minutě si na vápně našel odražený balón Kolečkář a střelou z první prostřelil golmana domácích – 0:6. Za osm minut prošel Spurný obranou domácích jako nůž máslem, vychutnal si golmana a vstřelil svou druhou branku utkání – 0:7. Do konce zápasu se už skóre nezměnilo a Bystřice si dováží tři body domů.



Ohlasy k zápasu


FC Želatovice B
Jemelka Jiří: ‚‚Jednoznačně se projevilo to, že velká část kluků neodtrénovala, co by měla a jakmile tam máme 4-5 kluků co chodí pravidelně a nepřipojí se k nim ostatní, tak takovému nemůžeme konkurovat. Také se projevilo, že nám chyběli někteří hráči, ale to není výmluva. Pro nás je jasný vykřičník, že bez toho tréninku se 1.A třída určitě hrát nedá.‘‘

FK Velká Bystřice
Petr Jiří: ‚‚Z naší strany slušný výkon i když nás soupeř zas tolik neprověřil. Ale hodnotil bych to z naší strany dobře, můžeme být spokojení s naším výkonem. Hráli dá se říct skoro všichni, mohli jsme vyzkoušet nějaké další varianty, které se nám nabízí.‘‘



Sestavy


FC Želatovice B
P. Bělík [-] - M. Kurfürst [-] , S. Jemelka [-] , Š. Tomek [-] (46. R. Klimek [-] ) , P. Němec [-] (46. K. Tomek [-] ) , M. Boucník [-] (71. T. Ťapťuch [-] ) , M. Bielko [-] , R. Stavěl [-] , J. Jemelka [-] , V. Koplík [-] , V. Král [-] (46. M. Tichavský [-] )

FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - M. Zapletal [-] (52. M. Strnad [-] ) , V. Schulmeister [-] (63. M. Koupil [-] ) , L. Onofrej [-] (63. J. Hrubý [-] ) , L. Machýnek [-] , J. Schmidt [-] (63. B. Pospíšil [-] ) , D. Dvorský [-] (52. F. Sehnal [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , T. Spurný [-] , D. Hornich [-]

Hráči zápasu: M. Kurfürst , M. Bielko - D. Hornich , T. Spurný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chládek Miroslav - ZEMÁNEK Pavel, BAHOUNEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Ján Frýba
Tip experta: výhra hostů

Bystřici považuji za jednoho ze dvou kandidátů na postup, poskládali ještě silnější tým než minulý rok a Želatovice by měli porazit.

Tip: výhra domácích