Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady ukončily vítěznou sérii Beňova


Branky


8

Nové Sady hostily doma rozjetý Beňov. Hosté šli brzo do vedení, ale domácí ještě do poločasu zvládli utkání otočit. Ve druhé půlce dokázali domácí přidat další dvě branky. Hosté dokázali pouze snížit a proto skončil zápas výhrou Nových Sadů 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočení zápasu do poločasu

Utkání začalo lépe pro hosty z Beňova. Už v 7. minutě šli do vedení. Po rychlém autu poslal Navrátil míč před bránu Machačovi, který otevřel skóre zápasu – 0:1. Ve 14. minutě se zranil hostující Navrátil, kterého střídal Macháček. Domácí začali pomalu přebírat tempo zápasu. Ve 23. minutě Špička vybojoval míč a kolmicí poslal na Novotného, který vyrovnal stav utkání na 1:1. Vyrovnaný stav nevydržel dlouho. Ve 30. minutě utekl Šebora po pravé straně a dával pod sebe na Novotného, který otočil skóre zápasu – 2:1. Vedení domácích vydrželo až do konce poločasu a do kabin se odcházelo za tohohle stavu.

Další dvě branky domácích znamenaly výhru

Domácí do druhé půle udělali jednu změnu, do hry šel Němeček místo Pírka. V druhém poločase měli oba týmy příležitosti, ale diváci si na gól museli počkat. Domácí sice vstřelili gól na 3:1, ale rozhodčí gól kvůli faulu neuznal. Další branka tedy padla až v 77. minutě. Němeček dal balón za obranu na Nguyena, který přehodil vyběhnutého golmana – 3:1. Domácím se povedlo rychle přidat další branku. V 81. minutě našel Nguyen volného Šeboru, který doklepl balón do prázdné branky na 4:1. Hosté z Beňova to ale nevzdali. V 88. minutě se povedlo snížit Machačovi na 4:2. V závěru měli hosté ještě jednu šanci, ale pěknou střelu Macháčka dokázal golman domácích zneškodnit. Utkání tak skončilo výhrou pro domácí Nové Sady 4:2. Pro Beňov je to první prohra po pěti zápasech.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Konečně se nám podařilo vyhrát a proměňovat šance. Hodně nám pomohl Nguyen, který vytvořil hodně šancí. Zápas byl těžký, Beňov byl před zápasem čtvrtý a nám se poslední zápasy nepovedli. Dneska to pro nás bylo rozhodující tři body urvat. Zvládli jsme to a jsem rád za tři body.

FC Beňov
Nesňal Vladimír: Dnešní utkání jsme bohužel nezvládli a musíme přijmout porážku od kvalitního soupeře. Hráči zápas nezabalili ani za stavu 1:4 a pořád se snažili s výsledkem něco udělat. Bojovnost ani nasazení nám nechyběli, dnes to ale nestačilo, nedařilo se nám kombinačně. Utkání rozhodla naše nepovedená pasáž v 2. polovině prvního poločasu.



Sestavy


FK Nové Sady B
M. Marek [-] - S. Kubiš [-] (66. M. Zdeněk [-] ) , D. Kubušek [-] , L. Dokoupil [-] , J. Smrček [-] , A. Nguyen [-] , T. Pírek [-] (46. D. Němeček [-] ) , J. Šebora [-] , M. Špička [-] (85. F. Reiter [-] ) , M. Novotný [-] (85. T. Bittner [-] ) , M. Smrček [-]

FC Beňov
J. Dytrych [-] - J. Zbořilák [-] , A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gregovský [-] (72. J. Botor [-] ) , D. Navrátil [-] (14. M. Macháček [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] (72. T. Vojtěchovský [-] ) , P. Pospíšil [-] (60. M. Václavíček [-] )

Hráči zápasu: M. Novotný , A. Nguyen - F. Machač .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chládek Miroslav - PETR Zdenek, KAŠPAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích