Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bystřice si v prvním poločase zastřílela a vítězí vysoko 6:1


Branky


8

Do Velké Bystřice přijel nováček z Opatovic, kterému se zatím daří. Tenhle zápas, ale začal lépe pro domácí, kterří dokázali běhěm třiceti minut vstřelit pět branek. Domácí první poločas vyhráli vysoko 6:0. Ve druhém poločase dokázaly Opatovice vstřelit jednu branku, ale nic už to nezměnilo. Velká Bystřice doma vítězí vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů za poločas

Domácí nastoupili do zápasu velmi aktivně. V prvních deseti minutách si vytvořili dvě šance, ale ty ještě nedokázali proměnit. Skóre zápasu se poprvé měnilo ve 13. minutě. Zifčák dostal balón a střelou k tyči dostal míč do sítě – 1:0. Domácí navýšili náskok za tři minuty. V 16. minutě se k odraženému míči dostal Schulmeister, který volejem k tyči zvýšil na 2:0. V 19. minutě přidali domácí další branku. Centr z rohového kopu si našel Hornich a hlavou zakončil – 3:0. Ve 24. minutě se vysunul obránce Zapletal, který střelou k tyči navýšil na 4:0. Do další šance se dostal ve 29. minutě Hornich. Lobem přehodil golmana a skóroval na 5:0. Hororový poločas pro hosty z Opatovic zakončil vlastní gól Chrastiny v 42. minutě – 6:0. V posledních minutách prvního poločasu už ke gólu nedošlo a do kabin se odcházelo za vysokého vedení domácí Velké Bystřice.

Šance bez branek

Do druhé půle udělaly oba týmy změny. V domácím týmu odešli Spurný se Zifčákem a nahradili je Sehnal s Mazuchem. U hostů došlo k jedné změně, a to Masur za Šiguta. Druhý poločas začal lépe pro hosty. V 49. minutě přišel dlouhý míč na zadní tyč, který si našel Novák a hlavou dostal míč do sítě – 6:1. Domácí si vytvořili další příležitosti, ale ke gólu už nevedly. V druhém poločase už se nic zásadního nestalo a konečný výsledek zápasu je vysoká výhra domácí Velké Bystřice 6:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Měli jsme ze zápasu trošku obavy, ale povedl se nám vstup do utkání. Nachystaní jsme byli výborně. První poločas rozhodl o tom, že tři body zůstanou u nás.

TJ SOKOL OPATOVICE
Ladislav Bělík: Klobouk dolů před soupeřem, který je na úrovni o soutěž výš.



Sestavy


FK Velká Bystřice
R. Janoušek [-] - T. Spurný [-] (46. T. Mazouch [-] ) , J. Hrubý [-] , L. Machýnek [-] , J. Schmidt [-] (72. P. Krumpolc [-] ) , V. Schulmeister [-] (72. B. Pospíšil [-] ) , M. Zapletal [-] , D. Hornich [-] , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] (46. F. Sehnal [-] ) , L. Onofrej [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - M. Rolinc [-] , T. Klvaňa [-] (78. V. Čech [-] ) , J. Hostaša [-] , J. Pala [-] (33. P. Klvaňa [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] (78. P. Vymětalík [-] ) , P. Strnadel [-] , D. Chrastina [-] , D. Novák [-] , D. Šigut [-] (46. O. Masur [-] )

ŽK: 88. P. Krumpolc - 60. P. Klvaňa , 79. T. Klvaňa .
Hráči zápasu: D. Hornich , V. Schulmeister , M. Zapletal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAŠEK Marek - MAJER Pavel, KOPECKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích