2:1
(0:0)
87. D. Orlet
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatinice doma poprvé vítězí


Branky


56. O. Valsa , 61. J. Vronka - 87. D. Orlet
8

Zápas mezi Slatinicí a Bělkovicemi začal opatrně. V prvním poločase branky nepadly. Rozhodující okamžiky přišly až v druhém poločase. Druhá půle vyšla lépe domácím a ti díky tomu slaví první domácí výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První poločas začal opatrně z obou stran. Oba soupeři věděli, o co hrají a nikdo nechtěl zbytečně riskovat. Hra byla spíše bojovná a moc šancí vidět nebylo. V 17. minutě se po srážce Onyshchenka s Krajčovičem muselo střídat na straně domácích. Pro kapitána domácích přijela záchranka. Přejeme brzké uzdravení. V prvním poločase moc fotbalu k vidění nebylo. První poločas skončil nerozhodně 0:0, vše podstatné se odehrálo až ve druhé půlce.

Rozhodující momenty pro domácí

Oba týmy nastoupily do druhého poločasu ve stejném složení, ve kterém odešly do kabiny. První důležitý moment ve druhém poločase přišel v 56. minutě. Obránce hostí fauloval a daroval tak standartní situaci domácím. K míči se postavil Valsa, který s pomocí zdi, která míč tečovala do protipohybu golmana, otevřel skóre zápasu – 1:0. Domácím Slatinicím to nestačilo a za pět minut šly do dvoubrankového vedení. V 61. minutě se po pěkné akci po pravé straně dostal míč k Vronkovi, který dostal míč do sítě na 2:0. Pro hosty to byla těžká pětiminutovka, z které se oklepávali dlouho. Naopak pro domácí to byl nový impuls. Hosté se snažili hru zlepšit pomocí střídání. Jedno takové se povedlo. V86. minutě šel na hřiště Orlet, za minutu v 87. minutě měl první dotek s míčem, který znamenal snížení stavu zápasu na 2:1. Branka hostů přišla pozdě. V posledních minutách už hosté vyrovnat nedokázali a rozhodčí ukončil utkání za těsného stavu pro domácí Slatinice. Pro domácí je to první výhra doma.



Ohlasy k zápasu


SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.

SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Bylo to vyrovnané utkání mužstev z dolní poloviny tabulky. První poločas jsme byli jednoznačně lepší. Dostávali jsme se do slibných akcí, ale naše zakončení šla těsně vedle a nebo nebyla nebezpečná. Dle mého názoru nám mimo jiné byla odepřena penalta za jasnou ruku. Do druhé půle jsme vstoupili špatně, když po našich individuálních chybách nabídneme domácím dvakrát skórovat. Je ale potěšitelné, že jsem i po těchto direktech viděl na klucích chuť se o výsledek ještě porvat. Opět jsme se dostali do hry a druhou část poločasu odehráli lépe. Bohužel se nám podařilo snížit až v 85.minutě Danem Orletem. V samém závěru jsme mohli vyrovnat, ale Vojta Paták špatně trefil balón ve stoprocentní šanci. Takže odjíždíme zklamaní a bez bodů



Sestavy


SK Slatinice
R. Grepl [-] - R. Garzina [-] (86. J. Čep [-] ) , J. Vronka [-] , D. Vychodil [-] , O. Valsa [-] (90. O. Novák [-] ) , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , M. Kryl [-] , H. Vacek [-] , D. Piňos [-] , J. Krajčovič [-] (17. L. Látal [-] )

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - . Torres [-] (64. F. Vlček [-] ) , P. Gaťařík [-] , T. Mašek [-] , V. Onyshchenko [-] , L. Fiferna [-] (86. D. Orlet [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] (72. V. Paták [-] ) , I. Havlík [-]

ŽK: 3. T. Mašek , 45. L. Fiferna , 85. M. Sklenář , 87. P. Gaťařík .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - DOKOUPIL Petr, VLÁČIL Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza