P. Mráček 3. (p.)
T. Vojáček 26. (vl.)
M. Fiala 83.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovalovice fotbalově lepší, ale Hodolany produktivnější


Branky


3. P. Mráček (p.) , 26. T. Vojáček (vl.) , 83. M. Fiala
8

Domácí Hodolany hostily Kovalovice. Hossté byli v prvním poločase lepší, ale branky dávali domácí. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale branku diváci viděli až v závěru. Pro Hodolany je to druhá domácí výhra, naopak hosté na první body z venku stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní domácí

Zápas začal lépe pro domácí, kteří už ve 3. minutě šli do vedení. Po ruce ve vápně Kovalovic nařídil rozhodčí penaltu pro domácí Hodolany. K té se postavil Mráček a proměnil – 1:0. V prvním poločase, ale byly lepší hosté z Kovalovic. Hosté si vytvořili hodně příležitostí, ale své šance do sítě dostat nedokázali. V 26. minutě zahrávali hosté standartní situaci, z které trefili tyčku. Po rychlém brejku se Hodolany dostaly před bránu a po lehké teči Vojáčkem šly Hodolany do vedení 2:0. Protože hosté své šance nevyužili první poločas skončil dvoubrankovým vedením domácích Hodolan.

Vyrovnaná hra o jednom gólu

Do druhého poločasu přišla jedna změna na straně domácích. Dolů šel Kovařík a místo něho šel na hřiště Nestrojil. V druhé půli se hra vyrovnala. Kovalovice ve snaze vyrovnat museli lehce otevřít obranu. Toho domácí Hodolany využívaly, ale své příležitosti na zvýšení vedení nevyužily. Přece jen se diváci jednoho gólu dočkali. V 83. minutě se domácí Hodolany dostaly do protiútoku, který využil Fiala a poslal Hodolany do vedení 3:0. V posledních minutách zápasu se už nic nezměnilo a rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu. Pro Hodolany je to druhá výhra doma v téhle sezóně. Naopak pro Kovalovice je to čtvrtá prohra venku ze čtyř zápasů.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Soupeř byl fotbalově lepší, ale my jsme byli produktivnější

TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Pro nás je to ztráta, protože hlavně v prvním poločase jsme měli šance na vstřelení branky měli. Inkasované góly byly zbytečné. Bohužel když nedáte gól, tak to k bodům nevede.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - M. Kovařík [-] (46. R. Nestrojil [-] ) , M. Heinz [-] (81. J. Charamza [-] ) , Z. Krajc [-] , P. Mráček [-] , M. Fiala [-] (88. M. Konvička [-] ) , J. Wenzel [-] , M. Salajka [-] , T. Alka [-] (78. L. Onofrej [-] ) , M. Strnad [-] , D. Švancara [-]

TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - F. Rybovič [-] , D. Židlík [-] (75. T. Jarmer [-] ) , T. Vojáček [-] (87. O. Kejval [-] ) , M. Řezáč [-] , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] , J. Krčmař [-] (87. B. Nguyen [-] ) , T. Kantor [-] (61. J. Palkovský [-] ) , M. Ohlídal [-] (61. P. Otáhal [-] ) , M. Růžička [-]

ŽK: 40. M. Kovařík , 76. J. Zbořil - 67. M. Růžička .
Hráči zápasu: J. Wenzel , M. Fiala - F. Rybovič .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Křepský Michal - HORÁK Jiří, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích