2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník slaví výhru po pěti zápasech


Branky


5

Lipník doma hostil Hodolany. Zápas začal rychle a domácí šli do vedneí už v první minutě. Domácí začali hrát takticky zezadu a čekali co uděla soupěř, jenže ten se k ničemu nedostal. Domácí poté přidali ještě jednu branku a po pěti zápasech slaví výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek od domácích

Ve středu pro domácí začalo utkání špatně, ale o víkendu to byla jiná písnička. Už v 1. minutě se dostal domácí Lipník do útoku, který úspěšně proměnil pravý obránce Mach – 1:0. Pro hosty to byla studená sprcha. Domácí se poté takticky stáhli a čekali na chybu soupeře. Hodolany sice byli více na míči, ale žádnou velkou šanci si připravit nedokázali. Lipník sice měl ještě nějaké šance, ale ty už proměnit nedokázal. V prvním poločase se nic dalšího nestalo a rozhodčí poslal oba týmy do kabin za těsného vedení domácího celku 1:0.

Pojistka domácích

Hosté z Hodolan nastoupili do druhé poloviny hned se třemi změnami. Ze hřiště odešel Salajka, Kovařík a Charamza. Do hry nastoupila trojice Zemánek, Onofrej a Čech. Na straně domácích ke změně nedošlo. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako první. Hodolany se nedokázaly oklepat z branky v první minutě a vytvářely si pouze polo šance. Domácí hráli pořád takticky zezadu a hráli na brejky. Definitivní rozhodnutí přišlo v 81. minutě. Domácí se dostali k brejku, který dokázal proměnit Štěpánek a zvýšit na 2:0. Hosté v posledních minutách už nedokázali odpovědět. Rozhodčí ukončil zápas za dvoubrankového vedení domácích. Ti si připisují první výhru po pěti zápasech a také první letošní domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Lipník nad Bečvou
Jan Bednář: Zápas neměl žádnou velkou kvalitu, ale my jsme bojovali jako tým. Zaslouženě jsme vyhráli, protože jsme vstřelili dvě branky a měli jsme ještě další šance.

FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Hrozný zápas a katastrofální výkon.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Marek [-] - D. Štěpánek [-] (95. O. Kalivoda [-] ) , R. Zavadil [-] , P. Kubeša [-] , J. Lyko [-] , T. Mach [-] , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , R. Machala [-] , O. Klevar [-] , M. Kubica [-] (63. F. Filipec [-] )

FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - J. Charamza [-] (46. A. Čech [-] ) , M. Kovařík [-] (46. L. Onofrej [-] ) , M. Heinz [-] , P. Mráček [-] , R. Nestrojil [-] (84. P. Čep [-] ) , J. Wenzel [-] , M. Salajka [-] (46. M. Zemánek [-] ) , T. Alka [-] , M. Strnad [-] , D. Švancara [-]

ŽK: 29. R. Zavadil , 42. D. Hurta , 49. M. Kubica , 59. P. Kubeša , 88. F. Filipec - 32. R. Nestrojil , 43. J. Wenzel , 73. D. Švancara .
Hráči zápasu: D. Štěpánek , T. Mach .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PERUTKA Jiří - HRBÁČEK Adam, ŠTEIER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Hodolany si připíšou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů