3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 10:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice si doma poradily s Kralicemi 3:0


Branky


5

Opatovice doma hostily Kralice na Hané. Domácí vstoupili do utkání aktivněji a díky tomu šli do vedení. V druhém poločase přidali další branku a i díky neproměněné penaltě hostů si udrželi vední a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Domácí nastoupili do utkání aktivněji něž hosté z Kralic. Opatovice si na začátku připravily pár šancí, které neproměnily. První branka přišla po dvaceti minutách hry. Ve 23. minutě se po centru a následném sklepnutí míče dostal k zakončení Šigut, který se nemýlil a otevřel skóre zápasu – 1:0. I přes další šance domácích další branku nepřidali. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení domácích Opatovic. 

Pojistky pro domácí

Hosté nastoupili do druhého poločasu se dvěma změnami. Ze hřiště odešel Mirga a Lichnovský a na hřiště šel Svozil a Žáček. Hra vypadala podobně jako v prvním poločase. Domácí Opatovice byly aktivní a rychle šly do dvoubrankového vedení. V 52. minutě se k odraženému míči dostal Hostaša, který propálil míč do branky na 2:0. Hosté měli příležitost k zdramatizování zápasu. V 60. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop, který hosté neproměnili. Tenhle moment pomohl domácím k uklidnění hry. Definitivní tečka přišla deset minut před koncem zápasu. V 81. minutě Pavel Klvaňa vypíchl balón na polovině hřiště, kde se mu otevřel prostor na průnik, který zakončil brankou na 3:0. Domácí už si v posledních minutách zápasu stav udrželi a po devadesáti minutách vítězí nad Kralicemi. Pro Opatovice je to čtvrtá domácí výhra a doma jsou zatím neporaženi.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Radomír Klvaňa: Šli jsme do utkání s cílem vyhrát což se nám i povedlo. Připisujeme si důležité tři body.




Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - T. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] , D. Šigut [-] (76. V. Čech [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] (87. P. Vymětalík [-] ) , P. Strnadel [-] , D. Chrastina [-] (56. O. Masur [-] ) , P. Klvaňa [-] , M. Rolinc [-] , J. Pala [-]

FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - R. Schvarz [-] , O. Novotný [-] (53. L. Kovařík [-] ) , P. Lichnovský [-] (46. K. Žáček [-] ) , J. Cibulka [-] , R. Lejsek [-] (87. A. Lexa [-] ) , J. Petrík [-] , T. Mirga [-] (46. J. Svozil [-] ) , A. Jurtík [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

ŽK: 67. R. Schvarz .
Hráči zápasu: P. Klvaňa , D. Šigut , J. Hostaša .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Libor - PETR Zdenek, VLÁČIL Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Opatovice jsou doma silné a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích