Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovalovice si připisují čtvrté domácí vítězství z pěti zápasů


Branky


5

V Kovalovicích se neboduje, to si na vlastní kůži vyzkoušeli mladí hráči Nových Sadů. Kovalovice vstoupily aktivně do utkání a v prvním poločase vstřelily dvě branky. V druhém přidaly další tři a soupeře poráží vysoko 5:0. Kovalovice se v tabulce doma nachází na čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Hosté přijeli do Kovalovic s oslabenou sestavou a domácí toho využili. Od začátku měli lehčí převahu na míči. První šance zápasu branky nepřinesly, ale skóre se měnilo po dvaceti minutách hry. Ve 20. minutě po rychlé akci na kraji se dostal míč na střed k Rybovičovi, který otevřel skóre zápasu - 1:0. Obě mužstva měli šance, ale ty gólem neskončily. Těsně před koncem poločasu ještě jedna branka přece jen přišla. Ve 40. minutě se dostal Vojáček ke střele z vápna, která skončila v síti – 2:0. Do konce poločasu už se nic nezměnilo a rozhodčí poslal oba týmy do kabin za tohohle stavu.

Další branky od domácích

Do druhého poločasu nastoupily obě mužstva beze změny. Domácí rychle přidali pojistku v podobě třetího gólu a to v 54. minutě. K míči se dostal Kantor, který obstřelil golmana na zadní tyč – 3:0. Hosté sice dál bojovali, ale jejich pokusy skončily pouze na tyčce a břevnu branky Kovalovic. Naopak další branku přidali domácí. V 68. minutě se k míči dostal Šafránek, který střelou uklidil míč do branky na 4:0. Definitivní tečka přišla v 88. minutě, kdy se opět přihlásil o slovo stoper Kantor, který střelou z poza vápna zvýšil na 5:0. Do posledního hvizdu rozhodčího už se nic nezměnilo a domácí Kovalovice vítězí vysokým rozdílem. Pro Kovalovice je to čtvrtá domácí výhra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Získali jsme hrozně důležité body. Jsme spokojení, že jsme se soupeři, kteří jsou na naší úrovni uhráli devět bodů a skóre 17:0 doma. Což je pro nás nejdůležitější a jsme spokojeni s těmi výsledky. Příští víkend jedeme do Velké Bystřice a tam to bude těžké.

FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Gratuluji soupeři k vítězství, vyhráli zaslouženě. My jsme dneska neměli moc ze hry. Mírnou kvalitu v přechodu do útoku jsme měli, ale jejich golmana jsme moc neohrozili, když nevystřelíte, tak gól nedáte.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - J. Palkovský [-] , P. Otáhal [-] (79. B. Nguyen [-] ) , F. Rybovič [-] (65. O. Kejval [-] ) , D. Židlík [-] , T. Vojáček [-] , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] , J. Krčmař [-] , T. Kantor [-] , M. Růžička [-]

FK Nové Sady B
M. Marek [-] - D. Hynek [-] , O. Zlámal [-] , J. Smrček [-] , T. Pírek [-] , F. Reiter [-] (58. M. Pařízek [-] ) , A. Andreev [-] , T. Pytlíček [-] , T. Bittner [-] (77. A. Christomidis [-] ) , M. Novotný [-] , K. Navrátil [-]

ŽK: 67. D. Židlík - 63. M. Pařízek .
Hráči zápasu: T. Kantor , F. Rybovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAŠEK Marek - BRÁZDIL Petr, ŠERÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Nové Sady zvládnout zápas v Kovalovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích