Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bystřice si vysokou výhrou drží náskok na čele


4

Do Lipníku nad Bečvou zavítali hráči z Velké Bystřice. Hosté sponili roli favorita a už po patnácti minutách vedli o dvě branky. Do konce poločasu přidali dalši tři. V druhém poločase se hosté trefili už pouze dvakrát. Velká Bystřice drží náskok tří bodu na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek

Zápas začal líp pro hosty z Velké Bystřice. Už v 10. minutě orazítkoval míč břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru a ven. Za dvě minuty už se míč do sítě dostal. Ve 12. minutě se prosadil Dvorský, který poslal míč k tyči a otevřel skóre zápasu - 0:1. Za tři minuty šli hosté do dvoubrankového vedení. V 15. minutě se po pěkné akci osy Spurný – Horních a nakonec se k míči dostal Schulmeister, který zvýšil na 0:2 do prázdné branky. Na další branku si diváci museli počkat čtvrt hodiny. Ve 33. minutě se prosadil Hornich - 0:3. Za pět minut se opět měnilo skóre. Ve 38. minutě se k míči dostal Kolečkář, který zvýšil na 0:4. Těsně před poločasem přišla další branka hostů. Ve 42. minutě se ve vápně domácích prosadil Zifčák, který upravil na 0:5. Domácí si během prvního poločasu nedokázali vytvořit nebezpečnou akci, i proto se docházelo do kabin za vysokého vedení hostů z Velké Bystřice.

Pohodlný výsledek pro hosty

Do druhého poločasu přišlo hned několik změn na obou stranách. Domácí Lipník udělal dvě. Ze hry odešel Klevar se Zavadilem, místo nich nastoupil Miko s Machalou. Na straně bylo změn o jednoho hráče víc. Ze hřiště odešel Hornich, Schulmeister a Dvorský. Naopak na hřiště přišel Schmidt, Sehnal a Hrubý. Druhý poločas začal ve stejném tempu, jako ten první. Už v 50. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Kolečkář, který zvýšil na 0:6. Ofenzíva hostů přidala ještě jeden úspěšný zásah. V 58. minutě se po čtvrt hodině na hřišti prosadil Sehnal - 0:7. Domácí si ani v druhém poločase nevytvořili nic nebezpečného. Hostům se už nepovedlo žádnou další šanci proměnit v branku i díky brankáři domácích, který si v zápase zachytal. Do konce zápasu už se nic nezměnilo a utkání skončilo vysokou výhrou hostů z Velké Bystřice.



Ohlasy k zápasu



FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Povedl se nám vstup do utkání, což jsme i chtěli. Drželi jsem míč a měli jsme utkáni pod kontrolou. Utkání jsme zvládli a jsme rádi za tři body.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Marek [-] - D. Štěpánek [-] , R. Zavadil [-] (46. O. Miko [-] ) , P. Kubeša [-] , J. Lyko [-] , T. Mach [-] (58. M. Enenkel [-] ) , J. Skřítecký [-] (64. R. Proček [-] ) , D. Hurta [-] , J. Sivák [-] (69. O. Kalivoda [-] ) , O. Klevar [-] (46. R. Machala [-] ) , F. Filipec [-]

FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - L. Onofrej [-] , D. Dvorský [-] (46. J. Hrubý [-] ) , T. Mazouch [-] , V. Schulmeister [-] (46. F. Sehnal [-] ) , M. Zapletal [-] , D. Hornich [-] (46. J. Schmidt [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , T. Spurný [-] (58. R. Andrýsek [-] ) , P. Krumpolc [-]

ŽK: 81. D. Hurta .
Hráči zápasu: M. Zifčák , F. Kolečkář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLÁČIL Svatopluk - DOKOUPIL Petr, ŠKROBÁNEK Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů