Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při další výhře Velké Bystřice vstřelil rozhodující branku Spurný


Branky


4

Do Velké Bystřice přijely hosté z Nových Sadů. Utkání se původně mělo odehrát V Olomouci, ale kvůli špatnému terénu se rychle vyměnilo pořadatelství. Domácí šli rychle do vedení po rohovém kopu, ale hosté dokázali vyrovnat. Poté ukázali domácí kvalitu a šli těsně před poločasem opět do vedení. V druhém poločase přidali domácí další dvě branky, hosté dokázali pouze snížit. Velká Bystřice si připisuje další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Domácí vstoupili do utkání dobře, už v 6. minuty šli do vedení po rohovém kopu, který si našel Machynek – 1:0. Hostům se povedlo na první branku zareagovat poměrně rychle. V 18. minutě zahrával Šuba standartní situaci, kterou kopl směrem na bránu až nakonec zapadla až do brány – 1:1. Hosty šťastná branka nakopla. Během dalších minut si hosté dokázali vytvořit gólové příležitosti, které do sítě nedostali. Poté domácí ukázali svou kvalitu. Ve 39. minutě rozehrávali domácí standartní situaci, po které se dostal k dorážce Spurný, který vrátil vedení na stranu Velké Bystřice – 2:1. V závěru poločasu se ke změně skóre ani jeden tým nedostal. Do kabin se odcházelo za těsného vedení lídra tabulky.

Pojistky pro domácí

Hosté z Nových Sadů nastoupili do druhého poločasu aktivně, ale k velkým šancím se už nedostali. Naopak domácí po čtvrt hodině hry přidali pojistku. V 62. minutě se k míči dostal opět Spurný, který zvýšil na 3:1. Domácí vedli o dvě branky, ale to jim nestačilo. Za deset minut v 73. minutě poslal Hornich Velkou Bystřici do vedení o tři branky – 4:1. Domácí si dokázali vytvořit další příležitosti, ale v cestě stál dobře chytající golman Marek. Hostům se povedlo utkání snížit. V 79. minutě se dostal k míči, který zůstal stát ve vodě, Zlámal a snížil na 4:2. V posledních deseti minutách hry už změna skóre nepřišla. Domácí si připisují další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Zápas na těžkém terénu, který měl kvalitu a byl to těžký zápas. Jsem rád, že jsme utkání opět zvládli za tři body.

FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Domácí jsou lídr soutěže a věděli jsme, že nemáme co ztratit, tak jsme tam přijeli si zahrát fotbal což se nám taky vyplatilo. Mrzí mě, že jsme neproměnili šance a nedostali jsme soupeře pod větší tlak. Pak už domácí ukázali kvalitu. Myslím, že jsme je lehce potrápili. Chtěl bych jim ještě poděkovat, že nám vyšli vstříc, že jsme otočili pořadatelství a mohli jsme zápas hrát u nich.



Sestavy


FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - T. Mazouch [-] , V. Schulmeister [-] , D. Dvorský [-] , P. Krumpolc [-] (87. J. Schmidt [-] ) , M. Zapletal [-] (75. F. Sehnal [-] ) , D. Hornich [-] (75. J. Hrubý [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] (87. R. Andrýsek [-] ) , T. Spurný [-] , L. Machýnek [-]

FK Nové Sady B
M. Marek [-] - J. Šuba [-] (84. A. Christomidis [-] ) , M. Smrček [-] , T. Pírek [-] , A. Nguyen [-] , A. Andreev [-] , M. Ambrož [-] (75. O. Zlámal [-] ) , J. Šebora [-] (46. S. Kubiš [-] ) , D. Kubušek [-] , J. Raška [-] , L. Dokoupil [-] (69. J. Smrček [-] )

ŽK: 35. F. Kolečkář , 83. P. Krumpolc - 42. A. Nguyen , 61. J. Šuba .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: HORÁK Jiří - HORÁK Jiří, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra hostů