M. Struška 32. (vl.)
M. Pšurný 45.
L. Franta 75. (p.)
O. Machala 82.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrožská Nová Ves doma porazila Malenovice


Branky


32. M. Struška (vl.) , 45. M. Pšurný , 75. L. Franta (p.) , 82. O. Machala - 89. I. Kornieiko
9

Pro oba týmy to bylo nakonec první ostrý zápas v 1.B kvůli minulému odloženému kolu. Z výhry se tak může radovat domácí tým 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól nasměřoval domácí k vítězství

Do prvního zápasu v soutěži vstoupili domácí velmi dobře. Ve 32. minutě šli do vedení, když si míč do branky srazil hostující Stružka. Ve 45. minutě se krásně trefil Pšurný, který hostům přidal gól do šatny. Machala dlouhým nákopem vysunul právě Pšurného, který lobem ala Poborský přehodil hostujícího brankáře. Domácí mužstvo vedené ternérem Soldánem tak šlo do kabiny za stavu 2:0. Nutno dodat, že více ze hry měli spíše hosté z Malenovic, bohužel pro ně neproměňovali šance.

Za hosty už jenom minutu před koncem korigoval Kornieiko

I ve druhém poločase měli ze hry spíše hosté. Bohužel pro ně však v 75. minutě přišla na řadu penalta. Té se ujal Franta a penaltu proměnil. Čtvrtá branka padla po standartní situaci, kdy Vašulka prodloužil míč do vlastní brány. Branka však byla připsána Machalovi. Výsledek se ještě podařilo korigovat hostům a alespoň si připsat čestný úspěch. Kornieiko utěšenou střelou z hranice šstnáctky trefil pravý dolní roh branky. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrožská Nová Ves
Libor Soldán: Se vstupem do sezóny jsme spokojení. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, i když Malenovice u nás rozhodně nehrály špatně a v prvním poločase měly i navrch. Nám zápas vyšel hlavně výsledkově. Byli jsme produktivní a proměnili šance. Podržel nás brankář Boček, který vyrazil nebezpečnou hlavičku soupeře. V poločase jsme prostřídali dva hráče a náš výkon šel nahoru.

FC Malenovice
Dominik Torma: 25 minut jsme byli herně lepší, i přesto jsme obdrželi my první gól. Naše snaha přesto pokračovala, nějaké šance jsme měli, ale nic jsme neproměnili. Gól do šatny v podstatě zápas rozhodl. Druhý poločas už byla křeč a více jsme se bavili s rozhodčím jak hráli. Bohužel, bez gólů vyhrát nemůžeme.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - R. Obal [-] (75. V. Kalný [-] ) , F. Konečný [-] (46. P. Lorenc [-] ) , M. Pšurný [-] , J. Ťok [-] , J. Doruška [-] , M. Herák [-] , O. Machala [-] , V. Pančík [-] (46. R. Jelének [-] ) , L. Franta [-] (81. T. Lorenc [-] ) , J. Hůsek [-]

FC Malenovice
J. Žemla [-] - M. Struška [-] , J. Kostka [-] (56. J. Novák [-] ) , J. Plachý [-] , R. Kadlík [-] , R. Vašulka [-] - I. Kornieiko [-] , T. Lhotský [-] , P. Páleníček [-] (70. P. Menša [-] ) - D. Torma [-] , . Novak [-] (80. P. Vidlář [-] )

ŽK: 56. P. Lorenc , 74. L. Franta , 75. O. Machala - 40. J. Kostka , 56. P. Páleníček , 75. . Novak .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - ROCHOVANSKÝ Pavel, FRIDRICH Denis.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Tomáš Sluka
Tip experta: výhra hostů

Výhra Malenovic. Ostrožská bude mít letos problémy.

Tip: výhra hostů

záleží, v jaké sestavě hosté nastoupí