2:2
(1:0)
59. J. Rozhon
93. M. Mikulec (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice vezou z Vlčnova první body


Branky


31. P. Hanák , 82. P. Kašpařík (p.) - 59. J. Rozhon , 93. M. Mikulec (vl.)
10

Zápas se odehrál jako všechny v tomhle kole ve velkém vedru a pro oba celky to jistě nebylo příjemné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu celku

Za horkého počasí přijely hostující Traplice s touhou získat svoje první body na hřiště Vlčnova. Zápas se neodehrával v extra velkém tempu. Ze začátku byla hra vyrovnaná. Ve 31. minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit domácí Hanák. Hlavičkou usměrnil míč za záda bezmocného brankáře hostů. Poté hosté spálili několik šancí a domácímu brankáři pomohla několikrát branková konstrukce. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Traplice gólem v závěru získaly alespoň bod

Do druhého dějiství hosté nastoupili v úplně jiném rozpoložení. Přebrali iniciativu a z hodně šancí dokázali vytěžit první branku. V 59. minutě se prosadil hostující Rozhon, kdy po hezké přihrávce obstřelil domácího brankáře. Poté místo aby hosté přidali hosté další branku tak pro ně přišel trest. Vlčnov se dostal do šance a hostujícímu Kolínskému nezbývalo nic jiného, než zatáhnout za záchranou trestu v podobě faulu. Z této stuace vzešla červená karta pro Kolínského a pro domácí pokutový kop. Ten bezpečně v 82. minutě proměnil Kašpařík. Když vše nasvědčovalo tomu, že hosté odjedou s prázdnou, tak se v 93. minutě ve skrumáži v pokutovém území míč dostal až za záda domácího brankáře. Gól byl nakonec připsán domácímu Mikulcovi jako vlastní. Traplice tak berou první bod do tabulky v soutěži. 



Ohlasy k zápasu



TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Nutně jsme potřebovali už získat nějaké body, ovšem od začátku se nám rozpadá sestava. Přijeli jsme tedy opět v hodně osekané sestavě a určitě jsme nehráli podle našich představ. Domácí hráli bojovně a my jsme se jejich hře v podobě nakopávání balónů přizpůsobili. Šancí jsme měli více my, ale když to vezmu kolem a kolem, že jsme vlastně celý zápas prohrávali a vyrovnali jsme až v úplném závěru, kdy rozhodčí ihned po brance odpískal konec, tak je nakonec bod spravedlivý.



Sestavy


TJ Vlčnov
P. Zemek [-] - J. Flasar [-] , L. Kolečkář [-] , D. Machala [-] , M. Mikulec [-] , P. Kašpařík [-] - J. Koníček [-] (61. A. Moštěk [-] ) , P. Hanák [-] (90. Š. Pešl [-] ) , J. Fibichr [-] , I. Hrbáček [-] (61. D. Sagula [-] ) , J. Bednařík [-] (75. T. Duřil [-] ) -

TJ Traplice
R. Kutálek [-] - L. Matejkovič [-] , Z. Bemer [-] (21. T. Hanák [-] ) , M. Janků [-] , B. Krpal [-] , J. Rozhon [-] , R. Obdržálek [-] , F. Talák [-] (88. P. Dudešek [-] ) , T. Kolinský [-] , M. Urbanec [-] , T. Trávník [-]

ŽK: 53. J. Flasar , 86. D. Sagula - 31. T. Trávník , 72. R. Obdržálek . ČK: 81. T. Kolinský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - DOSTÁLEK Josef, KUŽELA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojta Mikulík
Tip experta: remíza

V tomto zápase tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hosté po senzačních pohárových postupech v soutěži tápou a po 2.kolech jsou zatím na nule. Ve Vlčnově budou chtít zvítězit avšak ten svou kůži nedá lacino a výsledkem bude remíza.