Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice schytaly na půdě Malenovic debakl, na který budou chtít co nejrychleji zapomenout


Branky


9

Domácí si s chutí zastříleli a nedali Traplicím nejmenší šanci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice v první půli upletly hostům rukavičku

Domácí na nic nečekali a na hosty se vzhli ihned od začátku. V 6. minutě zápasu se uvolnil Bartek v šestnáctce a přetaženým balónem našel Šrajera, který sklepl na Tormu a ten se nemýlil. V 11. minutě zápasu Torma přesným rohovým kopem našel hlavu Strušky, který zakončil přesně k tyči. 25. minuta zápasu a přeražený rohový kop se snesl až na Strušku, který míč vrátil do ohně před branku, kde projevil největší důraz Kornieiko a hlavou usměrnil balón do sítě. Tři minuty později se po skvělé průnikové přihrávce dostal do šance Bartek, který přidal další branku k levé tyči. Poslední branka prvního poločasu se zrodila po souhře trojice Bartek-Torma-Šrajer, kdy první jmenovaný našel za obranou Tormu, ten přesnou šajtlí ala Luka Modrič našel Šrajera a ten přízemní střelou rozvlinl síť hostující svatyně. Traplice byly v tu chvíli zralé na ručník. 

Jediný střelec zápasu za hosty Janků, alespoň vsítil čestný úspěch

Traplice daly svoji první a jedinou branku zápasu ve 48. minutě zásluhou jejich nejlepšího střelce Janků, který po samostatné akci bombou na přední tyč překvapil domácího brankáře. V 62. minutě po faulu hostů kopali domácí penaltu. Té se ujal Novak a gólmana hostů poslal na druhou stranu. Tato branka domácí uklidnila, že dneska žádné překvapení v podobě obratu nebude. Další branku přidal opět Novak, když se proháčkoval až do šestnáctky soupeře a střelou na přední tyč zvýšil na 7:1. Definitivní tečku za zápasem udělal Menša střelou z 25 metrů, která zapadla za záda brankáře Traplic. Malenovice tak konečně protrhly střeleckou smůlu a hosty ponížily 8 brankami v jejich síti. Nováček soutěže tak zůstává na posledním místě a nezbývá mu nic jiného, než se pokusit v přístím zápase získat na domácím hřišti proti Slavkovu. 



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Dominik Torma: Jsme rádi, jsem konečně ukázali, proč jsme v minulé sezoně skončili na třetím místě a to ten výsledek mohl být pro Traplice horší. Nám to tam napadalo a bohužel pro Traplice jim zápas nevyšel, ale je to stále nováček soutěže, který bude určitě v každém zápase sbírat zkušenosti, které se jim budou hodit. Snad v takové koncovce budeme pokračovat, protože cítíme, že jsem po naší předvedené hře v minulých zápasech mohli mít daleko více bodů.

TJ Traplice
Tomáš Kolínský: I když jsme přijeli v sestavě jaká byla, takový výkon jsme si nepředstavovali. Domácí byli ve všem lepší, my jsme vůbec nestíhali. Byli důraznější a takhle prostě nejde hrát. Mysleli jsme si, že to přijde samo, ale tohle by nestačilo ani na čtvrtou třídu, ne tak na 1.B. O poločase za stavu 5:0 jsme si řekli, ať to není taková ostuda. Dali jsme kontaktní gól, na 15 minut jsme se zlepšili, ale pak přísná penalta znamenala konec nadějí a utkání se už jen tak dohrávalo. Další zápas musíme už bezpodmínečně vyhrát, přes to už nejede vlak. A musíme se rozhodně polepšit, protože takovým stylem už by to nešlo.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] (75. J. Žemla [-] ) - M. Struška [-] , J. Novák [-] , R. Kadlík [-] , V. Gazda [-] - I. Kovalenko [-] (46. . Novak [-] ) , T. Lhotský [-] , I. Kornieiko [-] (83. J. Kostka [-] ) , V. Šrajer [-] (64. P. Menša [-] ) - D. Torma [-] , M. Bartek [-]

TJ Traplice
R. Kutálek [-] - T. Hanák [-] (39. P. Dudešek [-] ) , F. Talák [-] (78. R. Kotyza [-] ) , T. Kolinský [-] , B. Krpal [-] , T. Verbík [-] (46. V. Trávníček [-] ) , R. Obdržálek [-] , T. Trávník [-] , L. Matejkovič [-] , M. Janků [-] , R. Gelien [-]

ŽK: 40. M. Bartek , 74. . Novak , 76. R. Kadlík - 30. R. Obdržálek , 73. M. Janků , 83. R. Kotyza .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - FRIDRICH Denis, ŠENKEŘÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas mě láká asi nejvíc z pohledu fanouška, bitva o poslední místo, byť oba týmy kvalitní, sám si pamatuju, že v Malenovicích to bylo vždy velice těžké, rád bych dal taky remízu, ale dám 2. Myslím, že pokud budou útočníci stejně nepříjemnéí, jak v neděli, bude výslužka plnohodnotná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích