Zdounky na svém hřišti porazily Malenovice. Hosté tak nezopakovali debakl, který minulé kolo uštědřili Traplicím


Branky


13

Fotbalisté Zdounek vyhráli přesvědčivě na svém hřišti proti Malenovicím, které tak nenavázaly na předchozí zápas, ve kterém deklaroval Traplice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól určil směr zápasu

Ihned ve 3. minutě zápasu jsme byli svědky úvodní branky. Moravec po své typické akci, kdy po nákopu běžel sám na brankáře, se již tváři v tvář nemýlil a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Ve 22. minutě zápasu domácí udeřili znovu. Klabal placírkou umístil svou střelu za záda brankáře a Zdounky vedly 2:0. Hosté stihli do poločasu ještě vyrovnat, když se Bartek proháčkoval až do šestnáctky soupeře a náhrál zpět na Kovalenka, který do protipohybu brankáře snížil. Druhý gól přidali hosté opět po hezké kombinaci, když Bartek přesným míčem našel Novaka a ten v leže dokázal zakončit a vyrovnal tak poločasový stav na 2:2.

Branky už dávali pouze domácí

Pět minut po změně stran se ukázal opět Klabal, když si při rohu našel brankářem hostů podběhnutý míč a zakončil.  Dvougólové vedení vrátil domácím v 77. minutě zápasu Andrýsek, který svou dalekonosnou ránou nedal hostujícímu brankáři šanci. Definitivní tečku za utkáním udělal Přibyl, když nadvakrát překonal brankáře hostů a stanovil konečné skóre zápasu na 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdounky
Zdeněk Čevela: Proti soupeři s kterým máme jistě zápornou bilanci jsme začali skvěle hned v úvodu brankou Moravce a následovaly další šance, pak se osmělil i soupeř, ale záhy zvyšoval po hrubce hostí Klabal.Následovaly dvě pěkné kombinační akce soupeře a bylo srovnáno a mohlo být do poločasu i hůře.Po přestávce opět Klabal zvyšuje a jistotu přidal krásnou střelou Andrýsek. Kosmetický výsledek upravil narážečkou o tyč Přibyl.Malenovští hrají kombinační fotbal,ale dnes ve Zdounkách na body neměli, kluky musím pochválit, fotbal se dnes musel líbit...

FC Malenovice
Dominik Torma: Prvních 25 minut bylo z naší strany tragických, Zdounek bylo plné hřiště. Potom jsme udělali malou změnu v sestavě, která nám pomohla a dokonce jsme stav málem otočili. Zdounky vyhrály zaslouženě, protože proměňují své šance, my se stále nadřeme na to, abychom se dostali vůbec do finální situace. Rozhodla standartka na tři dva, poté už jsme se tolik do zápasu vrátit nedokázali.



Počet diváků: 125. Rozhodčí: VYMAZAL René - ZELINKA Jiří, ZAJÍČEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: René Krystýnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít bodovat po prohře v Polešovicích a Malenovice doma sestřelily Traplice. Těsná výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů