3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Zdounek doma porazily rozjeté Buchlovice


Branky


11

Zdounky jsou na svém hřišti silné. To ostatně na vlastní kůži pocítily i Buchlovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí se první trefil Andrýsek

Mužstvo Zdounek na svém hřišti příliš body nerozdává. což chtělo potvrdit i v dnešním zápase. Domácí se dočkali první branky ve 22. minutě, když se do míče opřel Andrýsek a střelou do šibenice, na kterou Valeš nedokázal reagovat, poslal domácí mužstvo do vedení. Vskutku hezká branka. Hostujícímu mužstvu dělal důraz domácích velký problém a nedokázali se tak vůbec dostat do tempa. Poločasový výsledek tak zněl 1:0.

Domácí fanoušci si zakřičeli gól ještě dvakrát

Hosté chtěli ze zápasem ještě něco ve druhém poločase udělat, ale bohužel pro ně trestuhodně zachyboval Kořínek, jehož nepřesnou rozehrávku zachytil Moravec a nedal hostujícímu brankáři šanci. V 77. minutě zápasu udělal definitivní tečku za zápasem Vaňhara a využil otevřené hostující obrany. Přidal tak třetí branku svého týmu a Zdounky tak vyhrály pohodlně 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdounky
Zdeněk Čevela: Věděli jsme o kvalitách soupeře a patřičně jsme se na zápas připravili.Aktivním napadáním jsme téměř eliminovali kombinaci hostí po celý zápas. Hned v úvodu dvakrát neproměnil své příležitosti Frkal. Za to Andrýsek po přihrávce Moravce propálil šibenici. Do poločasu jsme byli stále aktivnější, ale skóre se neměnilo. Ihned po obrátce po chybě obrany dovezl míč do sítě v předu neúnavný Moravec a tentýž hráč na podnose dal vyniknout prémiově našemu benjamínkovi Vaňharovi na konečných 3:0. Pro nás skvělý zápas i díky neunavnému dvanáctému hráči panu Surýnkovi, který svým trvalým povzbuzováním nechal na stadiónu své hlasivky.

TJ Buchlovice
Vojtěch Mikulík: Prohráli jsme zaslouženě. Domácí na nás od začátku vletěli, přehrávali nás. Nám nevyhovovalo jejich trošku užší hřiště. Nevyužívali jsme křídelní prostory. Domácí hráli účelně, rychle nás dostupovali a presovali. Hned na začátku utkání měli nějaké standardní situace, gólman Valeš musel vytáhnout jednu hlavičku. Bohužel po souboji a našem nedůrazu to jejich hráč uklidil do šibenice a byť si gólman na míč sáhl, my prohrávali. Celkově ale vyložených šancí až tolik nebylo. My jsme se v prvním poločase dostali jenom k takovým náznakům, vyloženou šanci jsme neměli. O přestávce v šatně jsme si řekli, že se pokusíme na soupeře vletět, skóre vyrovnat, protože na konci prvního poločasu jsme tam měli lepší pasáž a dostávali se víc dopředu. Bohužel hned ve 47. minutě udělal náš stoper chybu. Domácí útočník šel sám na brankáře, kterého si obhodil a dával to do prázdné brány. Za stavu 0:2 už to pro nás bylo strašně těžké. Byť jsme byli více na míči a měli o něco více ze hry než v první půle, až do 80. minuty jsme žádnou šanci neměli. Až na konci gólman Zdounek vychytal střely Belanta a Njambiho. Jinak tam byly jenom nějaké náznaky, které jsme nevyřešili. Zdounky vyhrály zaslouženě. Nám se zápas moc nepovedl. Nevěšíme ale hlavu, soupeř nás totiž nějak zvlášť nepřehrál. Nefungovaly nám věci, které nám v jiných zápasech šly. Až v pátém venkovním zápase jsme poprvé prohráli, až doteď jsme pokaždé bodovali. Nyní se musíme soustředit na další domácí zápas s Ořechovem, kdy to bude taky hodně těžké. Ve Zdounkách nám chyběl akorát Lukeštík, kluci z dorostu, Kovářík a Kuba Kořínek, přijeli až na druhý poločas.“



Sestavy


TJ Zdounky
K. Šesták [-] - D. Moravec [-] (89. P. Mozga [-] ) , J. Andrýsek [-] , T. Frkal [-] (74. V. Havránek [-] ) , R. Červík [-] (89. L. Mozga [-] ) , D. Judas [-] , M. Kyrcz [-] , V. Ferenz [-] , K. Vaňhara [-] , J. Klabal [-] , J. Pektor [-] (78. M. Přibyl [-] )

TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - M. Kořínek [-] , O. Vašek [-] (74. J. Mikula [-] ) , M. Karásek [-] (74. L. Kovářík [-] ) , Z. Tomešek [-] , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , P. Zábojník [-] (53. J. Kořínek [-] ) , H. Karásek [-] (60. J. Njambi [-] ) , P. Kunc [-]

ŽK: 62. J. Andrýsek , 70. K. Vaňhara - 57. P. Kunc .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - ZELINKA Jiří, TOMEŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: remíza

Zdounky na svém hřišti předvádí dobrý fotbal. Vidím to na remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů