Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nakonec vítěze nepoznalo


Branky


11

Hotující mužstvo neudželo dvoubrankové vedení a nakonec si ze zápasu odváží pouze bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase

V prvním poločase se mnoho šancí neurodilo. Za zmínku snad stojí jen samostatný únik Bartoně, který byl ve vyložené šanci zastaven faulem. Podle domácích na červenou kartu. Bohužel pro ně, rozhodčí nic neviděl a taky nic nepískal. Za zmínku však ještě stojí Novakova šance, ke smůle jeho a hostů však nastřelil pouze brankáře.. Do kabin tak šly oba celky za stavu 0:0. 

To, čeho jsme se nedočkali v prvním poločase, jsme se v tom druhém dočkali hned čtyřikrát

Druhý poločas začali znovu otěže zápasu přebírat hostující tým. Nejprve Kornielko našel Tormu, který se zvavil Sadila ve středu pole, vyvezl balón a našel Bartka, kerý se nemýlil a obstřelil brankáře Mikeštíka. Za pár minut se kombinace hostujícím znovu povedla na výbornou. při obléhání kolem šestnáctky Kornielko posunul balón na Tormu, který našel v šestnáctce Šrajera. Ten přesnou prudkou příhrávkou našel Novaka a ten si krásnou střelou do protipohybu brankáře vysloužil ovace hostujících fanoušků. Poté ještě hosté neproměnili penaltu a to byl moment, který domácí nakopnul. V 85. minutě po napadání udělal chybu poslední hráč hostů Kostka a díky tomu se k míči dostal Mikeštík, který proměnil samostatný únik. Lhota využila svého tlaku a minutu po korigující brance se díky přesnému centru z levé strany prosadil Červenka a bylo srovnáno. To byl taky konečný výsledek celého zápasu.  



Ohlasy k zápasu


FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna: První poločas jsme 15-20 minut nechali hrát soupeře, pak jsme už převzali iniciativu a měli navrch my. Moc šanci nebylo, snad jen průnik Davida Bartoně , který byl ve vyložené šanci zastaven faulem za červenou. Bohužel rozhodčí zákrok neviděl a tak nepískal. Do kabin jsme šli tedy za stavu 0:0. Chtěli jsme v druhem poločase přidat a zatlačit hosty, ale po dvou našich neproměněných šancí jsme inkasovali 2 góly . Poprvé jsme zaváhali při bránění Bártka, který si na 16ce přebral míč a v klidu zakončil a za chvíli na to jsme nechali volného hráče na malém vápně a bylo to 0:2. A mohlo být ještě hůř protože hosté kopali i penaltu, ale naštěstí ji nepromenili. Pokud by to bylo 0:3, tak už bycho s tím asi nic neudělali . Začali jsme hrát vabank a šance se začali objevovat na obou stranách . Naštěstí hosté své šance už neproměnili a my diky Lukáši Mikeštikovi a Davidu Červenkovi srovnali na 2:2. Paradoxně jsme mohli nakonec vyhrát když jsme ještě v poslední minutě trefili tyčku. Vzhledem k průběhu zápasu bod musíme brát.

FC Malenovice
Dominik Torma: S bodem jsme nakonec spokojení, i když si myslíme, že jsme hráli daleko fotbalověji pro oko diváka. Lhota ale zaslouží uznání, že to nevzdala a málem výsledek otočila, v závěrech obou poločasů byla lepší. Určitě chybou byla neproměněná penalta a další šance za stavu 2:0, protože vedení o 3 góly by zápas evidentně zlomilo. Derby stálo za to, rádi jsme se viděli s hromadou bývalých spoluhráčů, kteří u nás pár roků zpět působili!



Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (90. J. Vávra [-] ) , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] , R. Střelec [-] , M. Sadil [-] , D. Červenka [-] , Š. Válek [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] - I. Kovalenko [-] (67. P. Menša [-] ) , T. Lhotský [-] , I. Kornieiko [-] , V. Šrajer [-] - D. Torma [-] , M. Bartek [-] , . Novak [-] , J. Kostka [-] - P. Páleníček [-]

ŽK: 12. L. Mikeštík - 18. . Novak , 67. I. Kovalenko , 74. A. Juráň , 82. J. Kostka , 93. M. Bartek , 93. I. Kornieiko .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - GAJDŮŠEK Alois (N), ŠENKEŘÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: remíza

Derby skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza