5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice nenavázaly na minulý povedený zápase se Zlechovem a od svého soka dostaly nelichotivou pětku


Branky


18. D. Jurásek , 37. R. Obal , 53. T. Kadaš , 63. R. Obal , 69. J. Doruška
10

Domácí fotbalisté si na hodovou neděli zlepšíli náladu a berou tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 po prvním poločase

Prvních 15 minut byli hosté vyrovnaným sopueřem a domácí nevěděli jak pronikonout do jejich obrany. Ale v 18. minutě se domácí prosadili poprvé. Po rychle rozehrané standartce se prosadil Jurásek. Ve 37. minutě už to bylo o dvě branky. Po krásné individuální akci se prosadil Obal. Víc se toho v prvním poločase nestihlo a tak skóre při cestě do kabin bylo 2:0 pro domácí. 

Domácí přidali ještě další tři branky a bylo hotovo

Ve druhém poločase se hrálo opět spíše na branku Traplic. V 53. minutě se levačkou z hranice vápna prosadil domácí Kadaš. V 63. minutě po pěkné akci Dorušky, který následně našel nikým neobsazeného Obala a ten svou druhou brankou navýšil skóre domácích. Definitivní tečku za zápasem uzavřel hezkou hlavičkou Doruška. Ostrožská tak doma navázala na předchozí vítězství proti Ostrohu a deklasovala Traplice pěti brankami. Hosté tak nenavázali na zápas proti Zlechovu a příští kolo je doma čeká těžký soupeř z Topolné. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: Jsme rádi, že jsme vyhráli na hody a ještě k tomu jednoznačně. Potěšili jsme fanoušky a dali góly po pěkných akcích. Konečně jsme vzadu uhráli nulu.

TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Do zápasu jsme nastoupili docela dobře, ale asi ve 20 minutě jsme dostali blbého góla a poté jsme se sesypali zejména v hlavě. Domácí nás předčili hlavně důrazem a nasazením a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - P. Lorenc [-] , R. Obal [-] (78. V. Kalný [-] ) , R. Jelének [-] , M. Pšurný [-] , V. Pančík [-] (82. A. Grebeníček [-] ) , D. Jurásek [-] , J. Doruška [-] , B. Šálek [-] , L. Beníček [-] , T. Kadaš [-] (88. T. Lorenc [-] )

TJ Traplice
R. Kutálek [-] - M. Janků [-] , V. Šustr [-] (72. T. Verbík [-] ) , T. Trávník [-] , V. Trávníček [-] , D. Hejda [-] (46. L. Blecha [-] ) , J. Rozhon [-] , T. Kolinský [-] (46. P. Dudešek [-] ) , R. Obdržálek [-] , L. Matejkovič [-] , B. Krpal [-]

ŽK: 22. P. Lorenc , 29. D. Jurásek , 54. J. Doruška , 73. B. Šálek , 87. J. Ťok - 15. M. Janků , 67. R. Obdržálek , 77. V. Trávníček . ČK: 75. M. Janků .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - FRANTA Lukáš (N), OBDRŽÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra hostů

Dám výhru hostů. V Nové vsi jsou hody tak uvidíme, jak zápas dopadne. Traplice určitě nepatří na chvost tabulky. Což ostatně šlo vidět i proti Zlechovu, který přehrály.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích