1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polešovice, jak je v této sezóně jejich zvykem, vyhrály těsným rozdílem a dál drží skvělou fazónu


Branky


10

Domácí fotbalisté dokázali vyzrát i na nevyzpytatelné Malenovice a získaly další 3 body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas byl pro oba týmy spíše vyrovnaný. Oba týmy střídavě přebíraly tlak na svou stranu. Chvíli hrozili domácí, posléze zase hostující mužstvo. Domácím se ale přece jenom povedlo vsítit z jednoho tlaku na hostující obranu gól. Po přečkané standartní situaci, Malenovice chtěly rychle rozehrát, bohužel pro ně, míč získali domácí na svoji polovině a povedlo se jim najít skulinku v hostující obraně, kde našli pěknou přihrávkou Uherka, který obešel brankáře a zavěsil do prázdné branky. Na závěr pološasu mohli hosté vyrovnat, ale svoji šanci neproměnil Menša. Oby týmy tak šly do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Druhý poločas hosté tlačili, ale gól už k vidění nebyl

Ve druhém poločase přišpendlili hosté domácí na jejich polovinu hřiště a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. I přesto, že pro oko diváka to nevypadalo nijak náramně, tak výsledek dokázala domácí obrana ustrážit a zblokovat možná více střel, než za předchozí zápasy. Za bojovnost zůstaly tři body doma pro Polešovice. 



Ohlasy k zápasu



FC Malenovice
Dominik Torma: Po čtvrté v sezóně odcházíme se sklopenými hlavami bez bodů dle našeho názoru neprávem. První poločas bereme jako vyrovnaný, druhý poločas v podstatě soupeř nepřešel polovinu, ale bohužel hraje se na góly. Nutno podotknout, že v minulé sezóně to bylo v Polešovicích opačně, takže nám to vrátili i s úroky.



Sestavy


1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - M. Ficek [-] , M. Kubiš [-] (46. J. Běhávka [-] ) , A. Jašek [-] , J. Vaculík [-] (78. Z. Korvas [-] ) , J. Stašek [-] , O. Crla [-] , R. Uherek [-] , F. Silný [-] , R. Blaha [-] , E. Měšťánek [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Januška [-] (76. F. Mikláš [-] ) , M. Struška [-] - P. Páleníček [-] , I. Kornieiko [-] , V. Šrajer [-] (61. A. Martini [-] ) , P. Menša [-] - . Novak [-] , M. Bartek [-] , D. Torma [-]

ŽK: 29. R. Blaha - 36. P. Menša , 47. P. Páleníček .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - FRIDRICH Denis, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Domácí klasicky 2:1 vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích