O síle domácích fotbalistů se přesvědčili fotbalisté Prakšic. Ti nakonec odjeli z Malenovic s pětigólovým přídělem


Branky


4

Malenovice upletly hostům rukavičku a pojistily si 5. místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes velký počet šancí domácí vyhráli první půli těsným rozdílem

První branka zápasu padla v 11. minutě utkání. Po nákopu stopera Gazdy, který našel za obranou Šrajera se řítili domácí do velké šance. Šrajer si nakonec míč zpracoval a levačkou na zadní tyč trefil přesně spodní růžek branky soupeře. Posléze až do konce poločasu měli domácí další spousty velkých šancí, ale bohužel pro ně se žádná z nich neujala. Poločasový výsledek tak zněl 1:0 pro domácí a ti se tak místo pojistky v podobě dalších branek museli čekat, jak dopadne druhá půle. 

Uklidnění přinesl hattrickový hrdina Bartek

V 56. minutě se Malenovice přece jenom dočkaly navýšení výsledku. Kovalenko na půlící čáře našel Bartka, který přesprintoval celou obranu soupeře, udělal kličku i brankáři Lysoňkovi a do prázné brány uklidil míč. Další branka padla čtyři minuty po té druhé. Po kombinaci Šrajera s Bartkem se druhý jmenovaný obtočil s balonem v šestnácte a zpětnou přihrávkou našel Kornieika. Ten neváhal a umístil míč přesně k levé tyči. Posléze Malenovice polevily a nepřesnost Tormovy rozehrávky Prakšíce využily. Brejkovou situaci tak zužitkoval Slavíček. Malenovice však drama nepřipustily a přidaly další dvě branky. Nejprve se po ose Torma-Bartek dostal míč dostal po hezké přihrávce Tormy k Bartekovi a ten krásnou střelou nezaváhal. Definitivní tečku za utkáním udělal opět Bartek, když po souhře s Tormou poslal míč na zadní tyč. Zkompletoval tak svůj hattrick a mohl slavit vysokou a přesvědčivou výhru svého týmu. 



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Dominik Torma: Jsme s výkonem spokojení, ale výsledek mohl být i vyšší. Prakšice sice měly hody, ale řeči, že jim chybělo tolik hráčů, jak uváděly v novinách, jsou čirý alibismus. Tak široký kádr nemá ani profesionální klub.

TJ Sokol Prakšice
Vladimír Polák: Kluci zápas odbojovali, první poločas jsme prohráli jenom 0:1. V tu chvíli byl zápas otevřený. Pokud bychom měli o tři hráče víc, sehráli bychom s Malenovicemi vyrovnanou parti.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , T. Lhotský [-] , M. Januška [-] (61. A. Martini [-] ) - P. Páleníček [-] , I. Kovalenko [-] (61. J. Kostka [-] ) , I. Kornieiko [-] , V. Šrajer [-] - D. Torma [-] , . Novak [-] (84. F. Mikláš [-] ) , M. Bartek [-] -

TJ Sokol Prakšice
L. Lysoněk [-] - V. Gajdušek [-] , R. Liška [-] , D. Řezníček [-] , J. Slavíček [-] , R. Šedivý [-] , M. Řezníček [-] , A. Jurák [-] , J. Fijalík [-] , F. Jahoda [-] , J. Dedík [-]

ŽK: 60. M. Bartek , 68. J. Kostka - 44. M. Řezníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAJZLÍK Pavel - ZALABÁK Kamil, VYMAZAL René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:37

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:05

Tip: výhra domácích