1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra na horké půdě. Derby o Jižní Město zvládly lépe hostující Háje.


Branky


3

Derby o Jižní Město přineslo druhé kolo o tomto víkendu pražské 1.B třídy skupiny B. Jižní Město Chodov hostilo rezervu FC Háje Jižní Město. Zápas rychle rozhodli hosté třemi góly v druhém poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slunce a teplo panovalo v sobotu v celé Praze. Ještě větší vedro panovalo na Chodově, jelikož se tu schylovalo k derby o Jižní Město mezi Chodovem Jižní Město a FC Háje Jižní Město B.

Hosté přijeli dobře naladeni i díky vysoké výhře 6:3 v Malešicích. Domácí tým zase chtěl odčinit vysokou prohru 2:5 z Kolovrat a odpíchnout se tak k lepším výsledkům. První poločas tomu vůbec nenasvědčoval. Rozjetí hosté v prvím poločase dominovali a vypracovávali si šance, které však neproměnili.

 

 

 

Rychlé rozhodnutí po začátku poločasu

Druhý poločas byl však úplně jiný. Mladá sestava hostů do něj vlétla a vyplatilo se. Hned za čtyři minuty se radovali z prvního gólu z kopačky teprve devatenáctiletého Vojtěcha Uhlíře. kterého našel krásným centrem za obranu David Klikar. Nabuzení hosté využili momentu a hned v padesáté třetí a padesáté čtvrté minutě se radovali znovu. Oba góly měl na svědomí hráč utkání Adam Krejzl. Je třeba zmínit, že na druhý gól Krejzlovi nahrával David Klikar, kerý si připsal v tomto zápase dvě asistence. Hosté mohli své vedení zvyšit, ale další šance už neproměnili. Domácí hráči dokázali jen snižit na konečných 1:3 díky Františku Bartůňkovi, který tak se třemi góly vede tabulku střelců soutěže. Na zápas si našlo cestu krásných 90 diváků, kteří mohli sledovat krásný fotbal i díky dobrému výkonu rozhodčího Daniela Tereby, který měl zápas pod palcem. Zajímavým faktem je, že v celém zápase nemusel tasit jedinou žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu



FC Háje Jižní Město B
Petr Lojda (vedoucí mužstva): Od začátku zápasu jsme na hřišti dominovali, bohužel jsme v prvním poločase nevyužili ani jednu z mnoha šancí. Gólová smršť přišla na začátku druhého poločasu, kdy jsme utkání rozhodli. Domácí skórovali v závěru, když se utkání v poklidu dohrávalo. Máme radost z toho jak naše mladé mužstvo zápas zvládlo. V základní sestavě nastoupili dva dorostenci a další čtyři ve druhém poločase. Naopak velké množství nevyužitých šancí a obdržená branka nás mrzí. Některé situace mladíci řešili zbrkle, svoji roli jistě sehrála jejich přemotivovanost v derby zápase. Ke klidnému průběhu utkání na pověstné horké chodovské půdě přispěla trojice zkušených rozhodčích, v čele s hlavním p. Terebou, který jakoukoliv námitku ihned ukončil vysvětlením svého rozhodnutí. Vítězství jsme spolu s našimi fanoušky po zápase oslavili tradičním pokřikem "derby je naše".



Sestavy


Jižní Město Chodov
F. Wagner [-] - J. Sochor [-] , J. Černík [-] (71. M. Šticha [-] ) , M. Holinka [-] , N. Smyley [-] (46. L. Navrátil [-] ) , L. Marcin [-] (46. V. Diviš [-] ) , J. Jeřábek [-] , V. Kmoch [-] , M. Čížek [-] , V. Žebrakovský [-] , J. Dufek [-]

FC Háje Jižní Město B
M. Lačík [-] - D. Klikar [-] , M. Lojda [-] , V. Uhlíř [-] (60. D. Veselý [-] ) , J. Škobis [-] (46. K. Kepka [-] ) , V. Hůlka [-] (76. V. Schrojf [-] ) , J. Špinka [-] (76. J. Limberg [-] ) , A. Krejzl [-] , D. Pešek [-] , M. Zábranský [-] , D. Kolář [-] (60. M. Sobotka [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: TEREBA Daniel - GOTTHARD Vojtěch, ŠARÓKA Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jaroslav Chvojka

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Zápas bych tipoval, že skončí 4:1 ve prospěch hostů (FC Háje Jižní Město), zápas bude velmi vyhrocený, přeci jen jde o takové menší derby. V zápase bude určitě hodně žlutit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů