D. Rejl 44. (p.)
F. Vyhnal 61.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:30

5.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta stála Vršovice 3 body...


Branky


44. D. Rejl (p.) , 61. F. Vyhnal - 13. L. Navrátil , 64. L. Krajčí , 71. J. Jeřábek , 79. M. Holinka
3

Zápas dvou týmů ze středu tabulky přinesl mnohé: spoustu gólů, penaltu nebo i červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj v prvním poločase a srovnání z penalty

Oba týmy vstoupili velmi bojácně. Lépe z toho vyšli hosté. Ve čtrnácté minutě se prosadil Lukáš Navrátil a dostal svůj tým do vedení 0:1. Zbytek prvního poločasu byl vyrovnaný boj o každý míč, kde si obě strany vypracovali několik šancí. Žádná však neskončila brankou.

 

Až v čtyřicátéčtvrté minutě zahrál ve vápně Marek Čížek rukou a rozhodčí David Sabuka nařídil pokutový kop. Kopnutí si vzal na starosti David Rejl a svým proměněním vyrovnal stav zápasu na 1:1. Za tohoto výsledku se odebrali oba týmy i do kabin o poločasové pauze.

Červená karta, který vše rozhodla.

Do druhého poločasu oba týmy velmi nervózně. S tempem zápasu si poradili lépe domácí, když v šedesátéprvní minutě vstřelil gól na 2:1 zkušený Filip Vyhnal. Na odpověď Chodova se dlouho nečekalo. V šedesátéčtvrté minutě vyrovnal stav na 2:2 další zkušený hráč na hřišti Lukáš Krejčí.

 

Důležitý okamžik druhého poločasu přišel pár minut potom. V šedesátésedmé viděl domácí obránce Samuel Freitas červenou kartu za zmaření zjevné brankové možnosti hostů. To dodalo potřebnou horkou krev hostům do žil a proti oslabenému soupeři to byli oni, kdo chtěl vítězství více.

 

V sedmdesátéprvní minutě dostal do vedení Chodov 2:3 hráč s číslem 6 Jan Jeřábek. Hosté přidali ještě v sedmdesátédeváté minutě pojistku na 2:4. Trefil se Marek Holinka.



Sestavy


SK Union Vršovice B
L. Blanda [-] - Š. Bartoš [-] (46. F. Kučera [-] ) , M. Borovička [-] , D. Rejl [-] (46. P. Barnet [-] ) , F. Vyhnal [-] (69. J. Pejchar [-] ) , M. Bareš [-] (46. M. Bilyi [-] ) , M. Jenderka [-] , S. Freitas [-] , S. Šantrůček [-] , J. Luptovský [-] , A. Cízner [-] (79. J. Šimr [-] )

Jižní Město Chodov
F. Wagner [-] - V. Žebrakovský [-] (71. F. Bartůněk [-] ) , M. Šticha [-] (79. J. Černík [-] ) , N. Smyley [-] , M. Holinka [-] , J. Jeřábek [-] , L. Navrátil [-] (46. V. Nikolenko [-] ) , V. Kmoch [-] , L. Krajčí [-] , M. Čížek [-] , J. Dufek [-] (91. D. Melichar [-] )

ŽK: 17. M. Jenderka , 21. J. Luptovský , 77. M. Bilyi - 24. L. Krajčí , 44. V. Kmoch , 53. V. Žebrakovský , 75. J. Jeřábek , 82. M. Čížek . ČK: 67. S. Freitas .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: SABUKA David - BEDNÁŘ Jakub, JANKŮ Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jaroslav Chvojka

Expert: Petr Voštiar
Tip experta: výhra domácích

Chodov nemá dobrou formu a venku prohrají