Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice sestřelily Nové Hrady pěti góly a vyhrály potřetí v řadě


15

Fotbalisté Dívčic v 10. kole III. třídy porazili Nové Hrady na jejich trávníku 5:0. Hosty poslal do vedení už po deseti minutách hry Pavel Hezoučký, krátce nato přidal i druhý gól. Po změně stran domácí defenziva ještě třikrát inkasovala a zapsala tak vysokou porážku. Dívčice zvítězily potřetí v řadě, novohradský celek zapsal třetí prohru v probíhajícím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Aktivněji zahájilo střetnutí hostující mužstvo, které si také vytvořilo první velkou příležitost, se střelou Čuhaje si však Hriňa poradil. V 10. minutě skvěle vybojoval míč Šrámek, předložil ho Pavlu Hezoučkému a ten přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích - 0:1. Neuběhla ani minuta hry a hosté byli znovu blízko další trefě, ale střela Hezoučkého šla pouze vedle levé tyče. Ve 26. minutě si našel odražený balon na hranici velkého vápna Pavel Hezoučký a tvrdou ránou nártem propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Novým Hradům způsobil komplikace domácí kapitán, jenž špatně došlápl na koleno a musela pro něj přijet záchranná služba. Dívčice byly nadále aktivní, naopak domácí se nemohli do zápasu dostat. Ve 33. minutě byli blízko snížení, když nebezpečný pokus jejich hráče proletěl vedle horního rohu brány. Na druhé straně mohl zvýšit náskok opět Hezoučký, ztroskotal však na Hriňovi. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení hostujícího týmu.  

Hezoučký zkompletoval hattrick a Dívčice si odvážejí všechny body

Druhé dějství začalo velmi opatrně, další šance se fanoušci dočkali krátce po hodině hry, kdy nejprve brankář zkazil rychlým vyběhnutím šanci Špinara, na druhé straně pak skončila rána jeho spoluhráče nad břevnem. O sedm minut později se skóre měnilo potřetí, aktivní Martin Špinar si po rohovém kopu navedl míč na hranici vápna a tvrdou přízemní střelou navýšil vedení Dívčic. Domácím nezbylo nic jiného než všechny síly vrhnout do útoku a celkem se jim i dařilo zatápět dívčické obraně. Hosté si byli vědomi vysokého vedení a přenechali soupěři iniciativu a několikrát byl blízko snížení. Asi největší šance přišla v 80. minutě, když se míč několikrát odrážel ve vápně, brankou to ale neskončilo. O tři minuty později hosté využili jeden z rychlých brejků, Tvrzický nacentroval do pokutového území a Pavel Hezoučký přízemní hlavičkou zkompletoval hattrick v zápase - 0:4. Pátý zásah pak přidal minutu před koncem nechytatelnou ranou z hranice vápna Martin Špinar a Dívčice tak na venkovním hřišti zvítězily jednoznačně 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pomohla nám brzká vedoucí branka. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit hned pětkrát. Hráli jsme dobře po všech stránkách, měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. Trošku mě mrzí hluchá desetiminutovka ve druhém poločase, kdy nás domácí zatlačili, jinak jsme ale odehráli velmi dobré utkání.



Sestavy


TJ Nové Hrady
D. Hriňa [-] - A. Ragaň [-] , J. Bláha [-] , M. Zajac [-] , A. Švejda [-] , J. Jelínek [-] , J. Stiskala [-] , L. Brousek [-] , Z. Staněk [-] , K. Šedivý [-] , D. Kotrč [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - V. David [-] , Š. Hájek [-] - M. Špinar [-] , J. Špán [-] , M. Šrámek [-] , P. Hezoučký [-] , F. Hamáček [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-]

ŽK: 6. D. Kotrč , 16. A. Švejda - 59. V. David , 74. Š. Hájek , 79. P. Hezoučký .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: GRANEC Robert - HOFER Pavel (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 16:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:42
Jan Valenta

Expert: Dominik Trča
Tip experta: výhra hostů

Zápas Nových Hradů a Dívčic bude záležet na tom, jak k zápasu hráči obou týmů přistoupí, poněvadž oba dva umí zabrat, ale i přesto věřím, že Dívčice si tři body domu z Hradů přivezou.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:09
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 23:26

Tip: výhra hostů