Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice porazily rezervu Čtyř Dvorů, Hezoučký opět rozhodl hattrickem


Branky


14

Fotbalisté Dívčic v rámci jedenáctého kola III. třídy porazili na vlastním hřišti rezervu Čtyř Dvorů 5:2 a i ve čtvrtém utkání v řadě se radují z výhry. Skóre zápasu otevřel v 15. minutě hostující Fürst. Domácí ale dokázali díky hattricku Hezoučkého do konce první půle otočit výsledek na svou stranu. Zkraje druhé půle sice snížil druhým gólem Fürst. Definitivní podobu výsledku pak dali Čuhaj se Špinarem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali otočit nepříznivý výsledek díky hattricku Hezoučkého

Domácí fotbalisté si snad ani nemohli představit lepší začátek utkání. Hned ve druhé minutě poslal Hezoučký milimetrově přesnou přihrávku za obranu, pro niž si seběhl Špinar, ale jeho střela z levé strany šla vysoko nad. O pět minut později zůstal před brankářem osamocený Šrámek, který ale nedokázal usměrnit přihrávku mezi tři tyče. V 15. minutě využil zaváhání domácí obrany Vančura a byl faulován asi třicet metrů od branky. K přímému kopu se postavil Matěj Fürst a přesnou ranou dal hostujícímu týmu jednobrankové vedení. Dívčice zahrozily po menším zaváhání defenzivy, které sice ještě brankář vyřešil, ale záhy hned inkasoval. Pavel Hezoučký proklouzl obraně Čtyráku na levé straně a přesnou střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na 1:1. Ve 28. minutě nacentroval z pravé strany Fürst a hlavička Kučery skončila na břevně. Těsně před koncem poločasu se rozjely menší gólové hody. Nejprve domácí otočili výsledek ve svůj prospěch. Špinar poslal míč z levé strany přesně na nohu Pavla Hezoučkého, na jehož střelu neměl Hanzal sebemenší nárok. O tři minuty později dívčičtí vyrazili vpřed a svižnou akci přesně zakončil po přihrávce z pravé strany opět Pavel Hezoučký a zkompletoval hattrick - 3:1. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích. 

Dívčice nepřipustily žádné překvapení a berou tři body

Domácí fotbalisté vůbec nezachytili úvod druhého poločasu a pouštěli hostující útočníky do gólových příležitostí. Po jedné z nich nastřelil Kučera ruku Strnada v pokutovém území. K penaltě se postavil Matěj Fürst a snížil narozdíl jedné branky - 3:2. Hosté od úvodních minut hráli aktivně, velké šance však nepřicházely. Až v 55. minutě vystrašil Vondrku centr od levé lajny, který se nakonec snášel do branky, ale domácí gólman stihl zareagovat a vyškrábnout míč na roh. Pojistka výsledku přišla po hodině hry. Hamáček z pravé strany poslal míč do vápna na Hezoučkého, který si připravil palebnou pozici, jeho tvrdou ránu vyrazil gólman k nohám Martina Čuhaje, který neměl problém míč dotlačit do sítě - 4:2. Poslední slovo si vzali krátce před koncem utkání opět domácí. Na centr Hezoučkého z levé lajny si na penaltě naskočil Martin Špinar a pohodlně zakončil do poloprázdné branky - 5:2. Fotbalisté Dívčic se tak radují ze čtvrté výhry v řadě, Čtyři Dvory naopak prohrály podruhé za sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zvládli jsme utkání s těžkým soupeřem z předku tabulky, za což jsme rádi. Od první minuty jsme šli za vítězstvím, bohužel nás trošku zmrazilo vedení hostů, ale přesto jsme dokázali nepříznivý výsledek otočit díky Hezoučkému. Nucená pauza nám moc neprospěla, ale zvládli jsme jednu těžkou situaci a do více tutovek hosty nepouštěli. Jinak jsme měli víc šancí a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Když jsme v závěru přidali pátý gól, tak jsme pak už zápas kontrolovali. Celé mužstvo hrálo jako tým, což mě těší nejvíc.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
SK Zliv - Facebook: V nedalekém Dubenci se hrálo derby a diváci si přišli na své. Zliv ale v prvním poločase nehrála dobře, domácí měli spoustu šancí, přesto se paradoxně hosté dostali do vedení, když Fürst vymetl šibenici z přímého kopu. Pak ale začaly domácí, konkrétně Hezoučký, své příležitosti proměňovat a hattrickem zápas otočil. Za hosty mohl snížit Kučera, ale trefil hlavou břevno. Druhý poločas už vypadal jinak. Zliv hned na začátku zmáčkla domácí a když jeden z obránců rukou vyrazil gólovou střelu z branky, měl být jednoznačně vyloučen. Rozhodčí ale pískl pouze penaltu, ze které Fürst snížil. Vzápětí měl dvě obrovské šance na vyrovnání Ježek, ale nedal. Z tlaku hostů vznikaly brejkové situace Dívčič, které pak ještě dvakrát proměnili Čuhaj a Špinar, hostující Kučera pálil opět pouze do břevna. A tak zápas skončil pro hosty krutou porážkou.



Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] - M. Šrámek [-] , V. Strnad [-] , M. Špinar [-] , F. Hamáček [-] , L. Tvrzický [-] , P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] - M. Čuhaj [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - Z. Svoboda [-] , T. Kučera [-] , O. Bukovský [-] , D. Vančura [-] , M. Fürst [-] , R. Mertl [-] , L. Sekyra [-] , M. Ježek [-] , J. Čejka [-] , L. Polesný [-]

Hráči zápasu: J. Vondrka , V. Strnad , P. Hezoučký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AMBROŽ Martin (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:25
Jan Valenta

Expert: Oldřich Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou sousedů z tabulky. Oba týmy určitě budou chtít držet krok se špičkou. Uvidíme jak se vyspí dvojce Hezoučký - Špinar, ale čekám výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 07:58
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 16:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:11

Tip: výhra domácích